Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ BBC ΠΛΑΘΟΥΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!

“Μίλησε” το αποδεδειγμένα αγγλικό μασόνικό κανάλι του BBC.
Και φυσικά επειδή οι μασόνοι, οι σιωνιστές, κ.α. επιθυμούν και κατ-εργάζονται μία πανθρησκεία (την ένωση των θρησκειών σε μία “ταραμοσαλάτα” θρησκεία) όπου αυτοί θα την ελέγχουν όπως θέλουν! Και γι’ αυτό φτιάξανε αυτοί την ψευτοθεωρία ότι ο Χριστός τάχα πήγε....

στην Ινδίες και τα μπουρδουκλώνουν και με βουδιστές γιά να σπρώξουν τον αφελή κόσμο μετέπειτα προς την πανθρησκεία αυτή που αυτοί έχουν δημιουργήσει. Και φυσικά θα φτιάξουν και “αποδείξεις” προς “τέρψιν” των θυμάτων τους. Χωρίς να αναρωτηθούν γιατί εδώ και τόσα χρόνια κανείς απο τα δισεκατομμύρια κόσμο δεν είχε πει το παραμικρό και τα ανακάλυψαν “τώρα” οι αγγλομασόνοι του BBC;;!
Αν υπάρχουν κάποιοι χριστιανοί εκεί και κάποιες μαρτυρίες, είναι γιατί ο απόστολος Θωμάς μετά την Ανάληψη του Χριστού πήγε για ιεραποστολή στην Ινδία γιά να κηρύξει τον Χριστιανισμό και ...εκεί και μαρτύρησε ο απόστολος Θωμάς, όμως άφησε εκεί χριστιανικές μαρτυρίες και χριστιανούς Ινδούς, όπως όλοι ιστορικά ξέρουμε!
Τώρα εάν θέλετε να πιστέψετε τα ψεύτικα “κόλπα” των άγγλων μασόνων του BBC είναι δικό σας θέμα και πρόβλημα!
- Αλήθεια, γιατί το αγγλομασονικό κανάλι του BBC ποτέ τους δεν αμφισβήτησαν το Κοράνι και όλες τις άλλες θρησκείες στον κόσμο και τα βιβλία τους;;

Επίσης, σιωπάνε όμως τα ευαγγέλια, αλλά και όλοι οι άλλοι για το εν λόγω χρονικό διάστημα του επίγειου βίου του Κυρίου Ιησού Χριστού;;

Μία προσεκτική μελέτη του Ιερού κειμένου αποδεικνύει το αντίθετο. Η αναφορά βεβαίως εκτενών αναφορών απουσιάζει γι’ αυτό το χρονικό διάστημα της επίγειας ζωής του Κυρίου. Αυτό όμως είναι κατανοητό γιατί ξέρουμε, ότι τα Ιερά Ευαγγέλια είναι μεν και αυτές οι επίσης κατ’ εξοχήν αξιόπιστες ιστορικές πηγές σχετικά με το πρόσωπο του Θεανθρώπου, δεν αποτελούν όμως βιογραφίες του Χριστού. Τούτο εξάλλου μας το βεβαιώνει και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης σχετικά μέ τον χαρακτήρα και τον σκοπό των Ιερών Ευαγγελίων. (Κεφ. κʹ 30-31).

Τι μας αναφέρουν λοιπόν στα ευαγγέλια;

Μας πληροφορούν, ότι μετά την επιστροφή του Κυρίου από τα Ιεροσόλυμα στην Ναζαρέτ και αφού έχει προηγηθεί το θαυμαστό γεγονός του δωδεκαετούς Ιησού στο Ναό, όπου «εξίσταντο δε πάντες οι ακούοντες αυτού επί τη συνέσει και ταις αποκρίσεσιν αυτού» (Λουκ. βʹ 47). Όταν λοιπόν ένα παιδί 12 ετών, κολλάει από τώρα " στόν τοίχο " δασκάλους τού Ναού τού Σολομώντος, σοφούς καθηγητές τού Πανεπιστημίου σήμερα, έπρεπε μετά νά πάει καί στήν...Ινδία γιά νά σπουδάση, ότι οί “σοφοί” σπούδαζαν εκείνα τά χρόνια;; Επίσης ο Κύριος παραμένει ΣΥΝΕΧΩΣ στη Ναζαρέτ μαζί με τη Θεοτόκο και το μνηστήρα Ιωσήφ. Σύμφωνα με το Ιερό Κείμενο «ην υποτασσόμενος αυτοίς» (Λουκ. βʹ 51). Δηλαδή αναφέρεται πιό πάνω ότι ήλθε πάλι στήν Ναζαρέτ καί έκανε υπακοή στούς γονείς του. Δέν λέει ότι πήγε στήν Ινδία!
Έχουμε όμως καί συνέχεια.

" Καί ήλθεν είς τήν Ναζαρέτ, ού ήν τεθραμμένος (αναθρεμμένος δηλαδή), καί εισήλθεν...είς τήν συναγωγήν κ.λπ. (Λουκ. δ΄16-23)
Από εδώ βλέπουμε ότι ανετράφη καί έζησε στήν Ναζαρέτ καί όχι στήν ...Ινδία.

Το συνεχές της παραμονής του στην άσημη Ναζαρέτ μέχρι την έναρξη του δημοσίου έργου του, επιβεβαιώνεται και με τις μαρτυρίες των ιδίων των συμπατριωτών του που τον πολεμούσαν και τον αντιμετώπιζαν με μίσος και εχθρικά. (που σημαίνει ότι εάν όντως είχε πάει στην Ινδία ή αλλού, οι εχθροί του θα τον καταγγέλλανε και δεν θα του την “χαρίζανε” καθόλου!) Ο Κύριος μιλώντας αργότερα στη συναγωγή της Ναζαρέτ θα προκαλέσει την έκπληξη, την απορία αλλά και την εχθρικότητα των συμπατριωτών του από τη σοφία των λόγων του και τη δύναμη των θαυμάτων του. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, ακριβώς, γιατί το πρόσωπό του τους ήταν γνωστό. Ήξεραν ότι ο ίδιος ήταν μέχρι πρότινος μέλος μιας άσημης οικογένειας της Ναζαρέτ (Ματθαίον ιγʹ 54-56, Mάρκον στ’,1-6).
Κοιτάξτε τι λένε οι ίδιοι οι κατήγοροι και οι εχθροί του Χριστού! : (Ματθ. ιγʹ 54-56, σε νεοελληνική μετάφραση): «...Από που του ήρθε αυτή η σοφία και οι θαυματουργικές δυνάμεις;; Δεν είναι αυτός ο υιός του μαραγκού;; Δεν ονομάζεται η μητέρα του Μαριάμ;; και οι αδελφοί του Ιάκωβος, Ιωσής, Σίμων και Ιούδας;; Και οι αδερφές του δεν είναι όλες ΜΑΖΙ μας;; (αδέρφια του Χριστού που ήταν από τον πρώτο γάμο του Ιωσήφ του μνήστορα και πατριό του Χριστού και που επίσης τα αδέρφια του αυτά τον γνώριζαν πολύ προσωπικά και ουδέποτε κανένας τους -στις επιστολές τους- ποτέ δεν τον κατηγόρησαν ότι δήθεν πήγε στην Ινδία!) ...από που λοιπόν του ήρθαν όλα αυτά;;; Και δυσπιστούσαν εις αυτόν. (άρα αποδεδειγμένα οι εβραίοι εχθροί και κατηγοροί του, συνεχώς τον ξέρανε και τον γνωρίζανε πάρα πολύ καιρό και κανένας τους ποτέ -και να θέλανε- δεν τον κατηγόρησαν ότι πήγε δήθεν στην Ινδία!) ...Ο δε Ιησούς τους είπε “δεν υπάρχει προφήτης περιφρονημένος παρά εις την πατρίδα του και εις το σπίτι του.” Και δεν έκανε εκεί πολλά θαύματα εξ’αιτίας της απιστίας τους»
Το γεγονός αυτό είναι επιβεβαιωτικό στην παραπάνω φράση «και ην υποτασσόμενος αυτοίς», και ότι ουδέποτε απομακρύνθηκε από την πατρίδα του δήθεν για να σπουδάσει ή να αποκτήσει απόκρυφες δυνάμεις!

Την ίδια πραγματικότητα όμως την επιβεβαιώνουν και οι άλλοι Ιουδαίοι (οι οποίοι τον αντιμετώπιζαν με μίσος και εχθρικά εναντίον του) στα Ιεροσόλυμα, όταν με αφορμή τη θαυμαστή διδασκαλία του Κυρίου στο Ναό, με απορία θα αναφωνούν: «Πώς ούτος γράμματα οίδε μη μεμαθηκώς;» (Ιωάν. ζʹ 15).
Επίσης το ίδιο μαρτυρούν και όλα τα απόκρυφα ευαγγέλια (όπως και το συγκεκριμένο απόκρυφο ευαγγέλιο που περιγράφει τα παιδικά χρόνια του Χριστού και που ποτέ του δεν αναφέρει στο παραμικρό κάτι τέτοιο) καθώς επίσης και όλα τα άλλα απόκρυφα βιβλία καθώς επίσης και όλες οι εξωχριστιανικές μαρτυρίες, όπως ο γνωστός ιουδαίος ιστορικός Ιώσηπος Φλάβιος ή Γιοσέφ μπεν Μαθιά (37 - 100) ο οποίος έζησε πολύ κοντά στα χρόνια του Ιησού και ποτέ δεν ήταν Χριστιανός. Και ενώ ήταν εχθρός του Χριστιανισμού όμως ΠΟΤΕ δεν έγραψε στο παραμικρό κάτι τέτοιο ότι πήγε δήθεν στην Ινδία! Και όπως επίσης και οι άλλοι μη Χριστιανοί ιστορικοί του 1ου και 2ου αιώνα, που κάνουν αναφορά στον Ιησού Χριστό - ο Τάκιτος, ο Σουητώνιος και ο Πλίνιος ο Νεότερος καθώς και πάρα πολλοί άλλοι εξωχριστιανοί που γράψανε γιά την Ιστορία και το πρόσωπο του Χριστού, ότι ουδέποτε δεν πήγε ποτέ στην Ινδία γιά κανένα λόγο!
Αποτελεί κλασικό παράδειγμα προσπάθειας να αντικατασταθεί η αλήθεια από την αυθαιρεσία και τις φαντασιώσεις.
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ !!!!! ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ,ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΣΚΟΝΤΑΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ !!!! ΤΟΤΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ !!!!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΙ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!!!!!! ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ !!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !!!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙ ΜΩΥΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΝΑΟ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΠΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ !!!!!!!!1 ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ???????? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας αναφέρεις φίλε 3:57 εάν ο Χριστός είναι το δεύτερο πρόσωπο της αγίας Τριάδος, και εάν είναι Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή