Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! "ΥΠΗΡΞΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.."!

Μπορεί ο Μίνωας Κυριακού και η Μαρί Κωνσταντάτου να είχαν τεταμένες ...

σχέσεις κατά την διάρκεια που έβγαζαν το διαζύγιο τους, όμως και οι δύο φρόντισαν να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στα Μέσα.

Στην συνέχεια κακόβουλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μαρί είχε εξωσυζυγική σχέση και αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου! Μετά από την κηδεία του πρώην άντρα της λοιπόν, η πρώην κ.Κυριακού έβγαλε δελτίο τύπο, με την επίσημη ανακοίνωση της, παίρνοντας θέση για όλα αυτά που γράφτηκαν για εκείνη.

Η ίδια αναφέρθηκε για τον σύζυγό της και δήλωσε συντετριμμένη με την απώλεια του. Όπως αποκάλυψε πήγε στην κηδεία να τον αποχαιρετίσει, κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην γίνει αντιληπτή από δημοσιογράφους… Δεν δίστασε ωστόσο, να αναφερθεί και σε όλα αυτά που της προσάπτουν, αρχικά διαψεύδοντας τα και δεύτερον ενημερώνοντας ότι θα κινηθεί νομικά. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι έγραψε η ανακοίνωση της:

youweekly.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΝΥΜΦΕΥΟΝΤΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή