Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ! "ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ"

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στον ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και κρατά τους τόνους… ψηλά!

Όλα έγιναν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω – κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!
Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με την οποία μοιάζει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά!

Κι αυτό διότι πρώτον, δεν ανακαλεί τους «απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του και δεύτερον διότι μοιάζει να επιρρίπτει ευθύνες στον σταθμό για μη… σφαιρική παρουσίαση των γεγονότων!
Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: «Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα«. Λίγο αργότερα τροποποίησε την δημοσίευσή του, προσθέτοντας τη φράση: «Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν «πρώην σύντροφοι» του Τσίπρα».

Είναι σίγουρα μια υπόθεση που θα έχει… μέλλον.

Δείτε την ανάρτησή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου