Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ: "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ"! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ-ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘ. ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!
Την είδηση αυτή, την ανεβάσαμε στις 11 Μαϊου 2017 και θα την ανεβάζουμε κάθε τόσο. Διότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αφυπνισθεί. Τα πολιτικά σκύβαλα είναι υπηρέτες των εχθρών της χώρας και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους Βοηθούν στην εξόντω ση του λαού που είναι ο στόχος των τοκογλύφων και παγκοσμιοποιητών. Αυτό διατρανώνει η καθηγήτρια Φιλοσοφίας Μαρία Μαντούβαλου:
Για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας 
και τους "μασκοφόρους" που τη σημαδεύουν!
Για τη φράξια του Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστημιακό...

κατεστημένο, τις άθλιες εγκύκλιους στα σχολεία, το εφιαλτικό νέο Σύνταγμα που μας ετοιμάζουν.====================================================

Μια περίληψη της ομιλίας

Η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία Μαντούβαλου μιλώντας στην ημερίδα «Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;» στο Βελλίδειο, στις 7-5-2017, παρουσία των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης Ανθίμου και Σιατίστης Παύλου, εξαπέλυσε πραγματικούς κεραυνούς κατά των «εμπόρων των εθνών» αλλά και των «μασκοφόρων» της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας μας, που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων.


Η κα Μαντούβαλου τόνισε ότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, αλλά μόνον κατά παραχώρηση στους Έλληνες πολίτες, ενώ προειδοποίησε για το τελικό χτύπημά τους με την σχεδιαζόμενη αλλαγή Συντάγματος (σχέδιο Μάνου – Αλιβιζάτου), όπου ανέφερε ένα προς ένα τα ζωτικά για εμάς άρθρα που θέλουν να αλλάξουν ή να καταργήσουν (όπως την επικρατούσα θρησκεία, την αποστολή της παιδείας κ.α.), προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα, ενώ καυτηρίασε την ανηθικότητα, τον αντιχριστιανισμό, τη δουλικότητα, τις ελληνοποιήσεις και τα κατασκευασμένα συνθήματα, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα, η ψυχή και η σκέψη της!

Φώναξε πως με αυτές τις αλλαγές που προτείνονται «έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνόλυκοι» κατά τον Μακρυγιάννη! 

Χαρακτήρισε σαν Γαλλικό Εμφύλιο την ῾Γαλλική επανάσταση῾ και σαν Διαφωτισμό με στιλέτα το αποτέλεσμά της. Επισης δήθεν ¨επανάσταση¨ τη Ρωσική (σφαγή), «φράξια» το κατεστημένο της Παιδείας και «αρνητές του Έθνους» κάποιους Πανεπιστημιακούς (προειδοποιώντας για «την οργή των νεκρών»!)

Η Μαρία Μαντούβαλου, βάζοντας φωτιά στις καρδιές σα νέα Μπουμπουλίνα, τόνισε πως σκοπός όλης αυτής της «υπονόμευσης» κατά των Ελληνόπουλων και όλων αυτών που γίνονται εναντίον της παιδεία μας, είναι το «να μειωθεί ο ζήλος όλων των δασκάλων που πασχίζουν να κάνουν τα παιδιά ασπίδες της πατρίδας και φροντίζουν να τονώσουν και να διατηρήσουν αλώβητη την ιστορική μνήμη, που αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για τη διατήρηση και ενίσχυση της ελληνορθόδοξης συνείδησης»!

Χαρακτήρισε όλους τους υπονομευτές και καταστροφείς της Παιδείας ως «επίορκους»  και τα γράμματα, που διδάσκονται στα σχολεία με εντολές των Υπουργών, όχι απλά «άθεα», αλλά «εθνοκτόνα»… 

Καυτηρίασε την παιδεία του «σεξουαλικού προσανατολισμού», του δήθεν «αντιρατσισμού» και των «μειονοτήτων» και των «συμβολαίων τιμής» των μαθητών για δήθεν «δημοκρατία» που στην πραγματικότητα είναι «φασισμός» και «εκτέλεση εντολών ξένων κέντρων»!

Κατήγγειλε ακόμη τον πόλεμο που υφίσταται η συνέχεια του Ελληνικού Εθνους, το 1821 και το 1922, ενώ παραλείπονται τα «Ελληνικά Ολοκαυτώματα»!

Μίλησε για αφελληνισμό της παιδείας και κατηγόρησε ευθαρσώς «το Υπουργείο Παιδείας που διοικείται από γραικύλους ανθέλληνες Πανεπιστημιακούς Καθηγητές που τολμούν και δεν ντρέπονται να αναφέρουν ως «τζιχαντιστές τους Μακεδονομάχους»»! (δείτε εδώ)

Θύμισε ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου αφαίρεσε τον τίτλο «Εθνική» από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τα έβαλε με το «προπαγανδιστικό κανάλι της ΕΡΤ» που ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου είχε συζήτηση με τίτλο «ποιος φοβάται την Ιστορία», όπου προπαγανδίζονταν τα καινούρια βιβλία Ιστορίας, που δεν θα αναφέρονται πια «στην λαμπρή Ελλάδα και το παρελθόν της», λέγοντας πως «είναι παράλογο να ξέρουνε οι Έλληνες μαθητές για το Βυζάντιο και την Αρχαιότητα και όχι για την ελληνική Μετανάστευση»…

Ζήτησε επίσης σύσταση «Εθνικού Δικαστηρίου» για την προστασία του έθνους, της παιδείας και της Ιστορίας μας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «Παιδομάζωμα» των μαθητών, που εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να γίνουν «Ανθέλληνες»!

Κλείνοντας την δυναμική και θυελλώδη ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, η Μαρία Μαντούβαλου απήγγειλε κάποιους γεμάτους νόημα στίχους του Νίκου Γκάτσου:

«Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι
Πότε θα ‘ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικία»
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου