Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗ "ΜΟΝΑΔΙΚΗ" ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός


Δελτίο 9
                                               9 Δεκ. 2017

Συντροφιά με τη «Μοναδική» Χορωδία της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ 

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Πενθήμερο Γνωριμίας και Φιλίας
Στη συνέχεια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στα πλαίσια του...


Πενθημέρου Γνωριμίας και Φιλίας με τα ΑμεΑ, που φέτος για πρώτη φορά διοργανώσαμε και είχαν μέχρις στιγμής απόλυτη επιτυχία, την Τετάρτη 6 Δεκ. 2017 το μεσημέρι είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε τη χορωδία των υπαλλήλων της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ.

Οι υπέροχοι χορωδοί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους  χάρισαν ένα όμορφο χορωδιακό μεσημέρι στους 110 περιθαλπόμενους, αλλά και σε όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και γέμισαν την αίθουσα ψυχαγωγίας του Συνδέσμου. Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μαέστρο κ. Κωνσταντάρα Κωστή που με το μοναδικό του τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά τους έδωσε τη δυνατότητα να τραγουδήσουν και να χαρούν μαζί τους.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση της ΔΕΗ  που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκλησή μας και διέθεσε τη Μοναδική για την ποιότητα και το ρεπερτόριό της χορωδία, δείχνοντας έτσι τις ευαισθησίες της για τα άτομα αυτά. 


Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και πιστεύουμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας σε ανάλογες δραστηριότητές μας. Ευχαριστούμε ακόμη τους γονείς, κηδεμόνες και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου