Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: "ΟΠΩΣ Ο ΕΤΣΕΒΙΤ ΠHΡΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 18 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ"! ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ!

Επιμένουν οι Τούρκοι να καταλάβουν 18 ελληνικά νησιά
«Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο εγώ θα πάω και θα πάρω τα νησιά που....

έχει υπό την κατοχή της Ελλάδα», δήλωσε ξανά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Θα τα χάσουμε όλα με τους προδότες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου:! Αφού αναγνώρισαν την τουρκική ένωση Θράκης, και παραδίδουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους, τώρα πάμε για διχοτόμηση του Αιγαίου. Οι δηώσεις του επικεφαλής της τουρκικής αντιπολίτευσης δείχνουν τι έρχεται! 
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί ειναι από το ΒΗΜΑ:
Επιμένει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας να προκαλεί κάνοντας αντιπολίτευση στον Ταγίπ Ερντογάν. Θέλει,να πάρει, όπως επανέλαβε, 18 ελληνικά νησιά: «Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο εγώ θα πάω και θα πάρω τα νησιά που έχει υπό την κατοχή της Ελλάδα», δήλωσε ξανά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν είναι πατριώτης και νοιάζεται μόνο για τα πράσινα δολάρια. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) είπε ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι υπό την κατοχή του ελληνικού στρατού. "Ρώτησα τον Ερντογάν αν έχουμε δικαιώματα σχετικά με αυτά τα νησιά. Ούτε λέξη. Πήγαν στην Ψέριμο (Κετσί). Και ρωτάω τον Ερντογάν: Τίνος είναι αδελφέ η Ψέριμος; Αν είναι δικό μας πες είναι, αν δεν είναι πες δεν είναι. Αλλά απάντηση καμμία. Αυτά τα νησιά τα πουλήσατε ή τα δώσατε πεσκέσι σε κάποιους; Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας ήρθε και είπε `μολών λαβέ` και εγώ του είπα ότι `θα έρθω το 2019 και θα τα πάρω. Έπρεπε να βγει κάποιος από την κυβέρνηση να πει `ναι αδελφέ θα τα πάρουμε'. Αυτοί όχι μόνο δεν είναι πατριώτες, μη πατριώτες είναι. Αυτών ο πατριωτισμός μόνο στα λόγια υπάρχει. Εκείνος μόνο τα πράσινα δολάρια κοιτάζει, πώς θα βρούμε χρήμα", ανάφερε ο Κεμάλ Κιλιτσντάργλου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ...!!!!
    ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ(ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ
    ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
    ΜΑΡΙΝΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΛΠ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ...ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ...ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή