Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ"! "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

Οι οικονομικοί δολοφόνοι της Ελλάδος αποκαλύπτουν διά του απερχόμενου επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, πόσο εύκολα έγινε η δουλειά τους με την εμφάνιση Τσίπρα-Τσακαλώτου στην κυβέρνηση. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Τσίπρας σταύρωσε τον λαό....


για να παραμείνει στην εξουσία και να πάρει...βραβελίο πολικού σθένους! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cnn.gr ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, είπε συγκεκριμένα:
«Ο πρωθυπουργός Τσίπρας και φυσικά ο τωρινός υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, άλλαξαν εντελώς τη σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους. Σχεδόν τα πάντα έγιναν πιο εύκολα από τότε… Είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση», λέει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στην τελευταία του συνέντευξη ως πρόεδρος του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που δημοσιεύεται στους Financial Times.

Παραδέχεται ότι κάποια από τα μέτρα που χρειάστηκε να πάρει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων ήταν «ακραία», εκτιμά όμως πως πλέον οι συζητήσεις προσανατολίζονται στις μεταρρυθμίσεις και όχι στη λιτότητα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup αναφέρεται και στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015, σημειώνοντας πως παρά τα όσα έχουν λεχθεί σχετικά με την «επιθυμία» των Γερμανών για προσωρινό Grexit, περισσότερο έχασαν την υπομονή τους με την Αθήνα χώρες της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης, πολλές από τις οποίες έχουν χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα από την Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου