Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": "ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» ( www.dimopolis.gr) συμπαρίσταται στις εκδηλώσεις για την υπεράσπιση της αποκλειστικά Ελληνικής χρήσης της λέξης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», όπως εκφράζονται από....

τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που εξαγγέλθηκε για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη και επιθυμεί να εκφράσει δημόσια σε όλες τις σχετικές εκδηλώσεις και προς την Διεθνή Κοινότητα την άποψη ότι εκτός από τον όρο «Μακεδονία», οφείλουμε να υπερασπιστούμε και τον επίσης Ελληνικής προέλευσης όρο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ταυτόχρονα, αφού τα ολιγαρχικά αντιπροσωπευτικά καθεστώτα της ανάδειξης επαγγελματιών πολιτικών μέσω κομμάτων και εκλογών, δεν συνιστούν «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», αλλά «ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ».!
Συνεπώς, ακόμη και τα σενάρια για ονομασία της πόλεως-κράτους των Σκοπίων ως «Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία» ή «Δημοκρατία της όποιας Μακεδονίας», δεν πρέπει να επιτρέψουμε, ως κληρονόμοι της αρχαίας Ελληνικής παράδοσης να χρησιμοποιούν τον όρο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», αλλά μόνο «ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ»!
Ελπίζουμε οι διοργανωτές της εκδήλωσης που ανήκουν στις τάξεις των «Αμεσοδημοκρατών», να μας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσουμε στο συλλαλητήριο της 21.1.2018 σε σχετικό χαιρετισμό μας και αυτή την σημαντική παράμετρο, για την οποία μας έχει ήδη ζητηθεί και προετοιμάζουμε σχετικές νομικές μας ενέργειες για την διεκδίκηση της αποκλειστικής χρήσης του όρου «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» μόνο από αμεσοδημοκρατικά Πολιτεύματα και όχι από Καθεστώτα δήθεν αντιπροσώπευσής μας τύπου «ρεπούμπλικας».!


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
www.dimopolis.gr
Tηλέφωνα: 210 364 8300, 6944 545 888, Fax: 210 361 0882,
E-mail: 
ekad@dimopolis.gr
Ιπποκράτους 42 – Αθήνα 10680

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου