Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

"ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ": ΣΤΟ....ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο Adiakritos.gr ένας...

υποδιοικητής σε νευραλγική θέση της ΕΛ.ΑΣ. τρέχει …κατοστάρι για τις τακτικές κρίσεις του έτους 2018 και διατυμπανίζει ότι θα αναλάβει την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.).
Γνωστός για τις «εξυπηρετήσεις» του σε προβεβλημένα πρόσωπα ή απλά σε άτομα που έκανε στενή παρέα λόγω της οικονομικής τους άνεσης θυμίζει το χαρακτήρα του βουλευτή Καλοχαιρέτα τον οποίο υποδυόταν στην ταινία «Φτώχεια και αριστοκρατία-Στουρνάρα 288» ο ηθοποιός Απόστολος Αβδής (Αβδελόπουλος). Και μπορεί η θρυλική κωμωδία να γυρίστηκε το 1959, αλλά οι μέθοδοι εξαπάτησης των πολιτών εκ μέρους των περισσότερων πολιτικών, σήμερα παραμένουν ίδιες και απαράλλακτες, όπως ακριβώς περιγράφονται στις σπαρταριστές σκηνές του φιλμ. Ο Καλοχαιρέτας με τη χαρακτηριστική ατάκα «Ετελείωσε» υποσχόταν διορισμούς για ψήφους χωρίς στη συνέχεια να τους πραγματοποιεί… Το ίδιο και ο «Καλοχαιρέτας» της Ελληνικής Αστυνομίας που προσπαθεί με νύχια και δόντια να εξαργυρώσει τα …χατίρια που έκανε σε κάτι «φιλαράκια» του που θέλουν λεζάντα, συνοδείες και φύλαξη όταν πάνε για καφέ στο Ψυχικό.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο των καταγγελιών, ο εν λόγω κύριος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει …καπαρώσει τη διοίκηση της ειδικής αυτοτελούς Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ. γιατί έχει «πλάτες» και γερές διασυνδέσεις.
http://adiakritos.gr/kalocheretas-sto-tsepaki-mou-diefthynsi-esoterikon-ypotheseon/

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή