Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

"ΚΑΡΦΙΑ" ΤΙΓΚΑ: "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...ΦΙΛΟΣ Ή ΟΧΙ;"! ΕΙΚΟΝΕΣ...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ζητήματα του Δημότη
Δελτίο Τύπου 2 
                                                                                                                            10  Ιαν. 2018

Επισκευή Πεζοδρομίων Με Μοναδικό Κριτήριο Φίλος ή Όχι;

Έχουμε πολλές φορές ασχοληθεί με τον τρόπο προσδιορισμού των πεζοδρομίων  εκείνων που πράγματι χρειάζονται ανακατασκευή και....

τούτο γιατί είναι βέβαιο ότι όλα μαζί τα πεζοδρόμια δεν είναι δυνατό να γίνουν.
Αντί όμως να υπάρχει ένας ορθολογισμός και καθορισμός προτεραιοτήτων, οι ανακατασκευές γίνονται κατά βούληση και χωρίς κάποιο προγραμματισμό. Έτσι φθάσαμε στο σημείο να υπάρχουν τμήματα πεζοδρομίων που έχουν περάσει και δυο χρόνια από τότε που αποφασίσθηκε η ανακατασκευή ή άλλα τμήματα που έχουμε ζητήσει 3 και 4 φορές από το Δήμαρχο να επισκευασθούν και δυστυχώς δεν έγινε τίποτε.
Παραθέτουμε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις για να δείτε πόσο άθλιος και επιπόλαιος είναι ο τρόπος που αποφασίζονται οι ανακατασκευές:
α. Οδός Ευρυπίδου 1Α Χολαργός
Ενώ τα πεζοδρόμια της οδού Ευρυπίδου στο Χολαργό έχουν ανακατασκευαστεί, το αντίστοιχο προ της διευθύνσεως 1Α, αν και το έχουμε φέρει τρεις φορές μέχρι τώρα, από διετίας περίπου, εν τούτοις, προκλητικά ο Δήμαρχος δεν δίνει εντολή να γίνει, γιατί προφανώς δεν θέλει.
 
Ερωτάσθε κ. Δήμαρχε : Ποιος ΜΗ ΦΙΛΟΣ σας μένει στη διεύθυνση αυτή και τον τιμωρείτε ;

β. Οδός Αργυροκάστρου 81 Παπάγου
 Με την 275/12.10.2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε  το κλάδεμα και η επισκευή του πεζοδρομίου επί της οδού Αργυροκάστρου 81 στου Παπάγου, με μέριμνα του Δήμου. Σήμερα 19 μήνες μετά, η κατάσταση είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Ερωτάσθε κ. Δήμαρχε: Γιατί τιμωρείτε τους ανθρώπους που μένουν Αργυροκάστρου 81; Αν και το θέμα τους σας το υπενθύμισαν με το από 12 Σεπ. 2017 έγγραφό τους και εμείς σας το υπενθυμίσαμε  εσείς βεβαίως δεν κάνατε τίποτα απολύτως.
γ. Οδός Κρέσνης 7 Χολαργός
Το επί της οδού Κρέσνης 7 στο Χολαργό πεζοδρόμιο, παρουσιάζει από διετίας την κατάσταση που δείχνει η πιο κάτω φωτογραφία. Στο πεζοδρόμιο  αυτό……ίσως μπορεί να κινηθεί τζιπ.  

Ερωτάσθε κ. Δήμαρχε τι περιμένετε και δεν το επισκευάζετε, περιμένετε να σπάσει κάποιος χέρι ή πόδι για να ευαισθητοποιηθείτε ;
Η πρότασή μας είναι να συγκροτηθεί επιτροπή από μέλη της Διοίκησης του Δήμου και να συμμετέχουν και στελέχη της Αντιπολίτευσης η οποία να καθορίζει τα πεζοδρόμια που θα ανακατασκευασθούν και τη σειρά τους.
Η δέσμευσή μας 
  Ο καθορισμός των προς ανακατασκευή πεζοδρομίων και η σειρά προτεραιότητας θα γίνεται από μικτή επιτροπή. Σε αυτή θα συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων(για πέριξ σχολείων πεζοδρόμια) και εκπρόσωποι Συνοικιακών Συμβουλίων. 



2 σχόλια:

  1. Ζούμε σε μια πρωτοφανή καταιγίδα ψεύδους και παραπληροφόρησης . Οι ισχυροί της Γης οδηγούν τους Λαούς και τα Έθνη σε Διάλυση . Η Εθνική εξόντωση των Ελλήνων αποτελεί Στρατηγική Συνιστώσα της Σιωνιστικής αριστεράς .
    Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός Εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο . Οι πολιτικοί ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ Τσίπρας Καμμένος υλοποιούν το Σχέδιο ΙΜΠΡΑΗΜ ισλαμοποίησης της χώρας .
    Οι κομμουνιστές είναι προδότες και ανθέλληνες και κάθε μέρα εξαθλιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες .
    Λοιδορούν την Ανθρώπινη Ζωή και Αξιοπρέπεια με χιλιάδες Ληστρικά Χαράτσια .
    Οι Σύλλογοι Γονέων εδώ στον Χολαργό είναι Συνιστώσες ενός ΕΦΙΑΛΤΗ που οι ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ αποκαλούν ΣΥΡΙΖΑ .
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ .
    Οποιαδήποτε συνεργασία μαζί τους είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του τόπου μας .
    Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού έχει ανάγκη από ΨΥΧΩΜΈΝΟΥΣ Έλληνες να βγουν ΜΠΡΟΣΤΑ και με παλικαρίσια ΨΥΧΗ να μας δείξουν ότι πράγματι αξίζουν να είναι στην κορυφή . ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ .......
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ . ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, με μια πρόταση, τα παρασκηνιακά σχέδια που απεργάζεται
    το Χαλιφάτο της Πολιτικής Ορθότητας για δεκαετίες
    και τα "μέλη" της σχολής της Φρανκφούρτης, για τα ευρωπαϊκά έθνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή