Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ & ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ: "ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ! ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΤΙΚΟΙ..."!

Η ΠΕΟΟ (Πανελλήνια Ένωση Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος εξέδωσε...

ανακοίνωση με την οποία αποκαλεί "φάντασμα" την αυθαίρετη απόφαση του ΕΟΠΥΥ να συνάψει συμβάσεις με καθένα ξεχωριστά οπτικό, καλεί όλους τους οπτικούς να τη σαμποτάρουν και συγκαλεί γενική συνέλευση στις 21 Ιανουαρίου στο ΕΒΕΑ,  Ακαδημίας 7. 
Διαβάστε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Αρ. Πρωτ.8714                                                                                                     
      Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών, καλεί όλους τους Οπτικούς της Ελλάδος να μην εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την σύμβαση-«φάντασμα» την οποία προτείνει ο ΕΟΠΥΥ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. της  Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών.Αρ. Πρωτ.8715                                                                                               Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2018
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών  την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στο ΕΒΕΑ,  Ακαδημίας 7,   ΤΚ: 10671,   Αθήνα
  1. Εκλογή προεδρείου της Συνέλευσης
  2. Σύμβαση ΕΟΠΥΥ .

Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη,

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ. της  Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου