Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Το Club φίλων ΠΑΟΚ «Μακεδόνες» με ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που διοργανώνεται την Κυριακή (21/1) στη Θεσσαλονίκη. 
Παρά το γεγονός ότι την Κυριακή (21/1) υπάρχει ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Απόλλωνα Σμύρνης, στις 15.00 στην Τούμπα, το Club φίλων ΠΑΟΚ «Μακεδόνες» γνωστοποίησε την...

παρουσία του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 14.00 στο Λευκό Πύργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Ως CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον ίδιο μας τον εαυτό να μην πάρει θέση, για το εθνικό ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Είμαστε υπερασπιστές της ιδέας του σοφιστή Γοργία περί της ένωσης όλων των Ελλήνων, μια ιδέα που εκπλήρωσε πρώτος ο Φίλιππος Β. Εμείς δεν αρκούμαστε μόνο σ αυτό, παρά μόνο στο έργο του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρου που εναντιώθηκε σε όσους ήθελαν να κατακτήσουν την χώρα μας. Ο ΠΑΟΚ εκφράζει το 100% του πληθυσμού της Μακεδονίας. Μοναδική μας υποχρέωση η υπεράσπιση αυτής της βαριάς ευθύνης. Δεν πρέπει να αφήσουμε στο ψευτοκρατίδιο των ξένων δυνάμεων να καπηλεύεται την πολιτισμική κληρονομιά αιώνων. Ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα αντισυστημικός, εναντιωνόταν σε κάθε ενέργεια εναντίων των αρχών και των ιδεών του. Γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να παραστεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

21 Ιανουαρίου ώρα: 14.00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου