Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΣΠΑΡΤΗ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Για το Σκοπιανό και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο...

πρώην ΥΠΕΞ, Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας επίσης τι είχε πει το 1992 στον Αντώνη Σαμαρά για το συγκεκριμένο ζήτημα.
«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντας ως σωστή την θέση Ντομιτρόφ περί μην αποκλειστικότητας στον όρο Μακεδονία.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφέροντας πως «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», ο πρώην υπουργός εξέφρασε την γνώμη του για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, λέγοντας «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

hellas-now.com (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου