Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΡΑΦΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TV!


Τρίκαλα: Πέθανε ο Γρηγόρης Σαράφης – Ο άνθρωπος που έγινε σλόγκαν | Newsit.gr
Ήταν ο άνθρωπος που η διαφήμιση των καταστημάτων του έγινε ...

σλόγκαν στα χείλη όλων των ελλήνων. Ο Γρηγόρης Σαράφης, έφυγε από την ζωή στα 91 του χρόνια σκορπώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.
Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η είδηση του θανάτου του 91χρονου επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράφη. Ο Γρηγόρης Σαράφης, με το γνωστό σλόγκαν «Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στο Παρίσι», δημιούργησε μια μοναδική επιχειρηματική ανάπτυξη των εμπορικών καταστημάτων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γρηγόρης Σαράφης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1927 και στα 16 χρόνια του έφυγε από το σπίτι για να καταταγεί στον ΕΛΑΣ. Μετά τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εμπορική, παντρεύτηκε και γύρισε στα Τρίκαλα, όπου ανέλαβε το εμπορικό κατάστημα του πατέρα του.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, ενώ πάντα έβαζε τα Τρίκαλα μπροστά, όχι μόνο στα διαφημιστικά σλόγκαν, αλλά και σε όλες τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Το όνομα που έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο, χάρη στο ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα του, την αγάπη και το μεράκι του γι’ αυτό που έκανε. Η είδηση του θανάτου του, συγκλονίζει όχι μόνο την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις «ΣΑΡΑΦΗΣ», αλλά ολόκληρη την Τρικαλινή κοινωνία.
Σύντομα άνοιξε τα φτερά του και ξεκίνησε μια χωρίς προηγούμενο επιχειρηματική ανάπτυξη βάζοντας το σλόγκαν «Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στο Παρίσι» στα χείλη όλης της Ελλάδας

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου