Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! 11 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

Νέα διήμερη άδεια παίρνει αύριο ο Δημήτρης ΚουφοντίναςΝέα διήμερη άδεια δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που εκτίει ποινή 11 φορές ισόβια για την εγκληματική δράση της 17Ν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου των φυλακών Κορυδαλλού, ο...

Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει αύριο το πρωί στις 9 και θα επιστρέψει σε δύο ημέρες.

Η συγκεκριμένη άδεια είναι η δεύτερη κατά σειρά που εγκρίνεται για τον πολυ-ισοβίτη της 17Ν, καθώς είχε λάβει για πρώτη φορά άδεια πριν από τρεις μήνες, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, προκαλώντας τότε θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων αλλά και τις πρεσβείες χωρών, πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Τουρκίας.

Μπακογιάννη: Βάναυση προσβολή του κοινού περί δικαίου αίσθημα, η άδεια στον Κουφοντίνα

Τη διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζει με ανάρτηση της στο twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ο Δ. Κουφοντίνας για δεύτερη φορά βγαίνει αύριο από τη φυλακή. Όσες φορές και αν βγει η ελληνική κοινωνία και το περί δικαίου αίσθημα θα συνεχίσει να προσβάλλεται βάναυσα. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι» έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Σάλος με την πρώτη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφού το αίτημά του είχε γίνει αποδεκτό από το Συμβούλιο των φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας παραδόθηκε στις αρχές ασφαλείας στις 5 Σεπτεμβρίου 2002, δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Η απόφαση για την πρώτη άδεια στον καταδικασθέντα 11 φορές σε ισόβια κάθειρξη τρομοκράτη είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο.

Ανετος και χαμογελαστός πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε περάσει την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού στις 9/11/2017, για πρώτη φορά μετά το 2002, λαμβάνοντας διήμερη άδεια.

Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 12:14, μετά από 15 χρόνια. Τον συνόδευαν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου, ο γιος του Έκτορας και η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές και τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς. Επίσης, ήταν εκεί ομάδα νεαρών που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».
iefimerida.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δολοφόνος και Χασάπης της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνας που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον μικρό Αξαρλιάν είναι ελεύθερος και πάλι με ευνοϊκές διαδικασίες από την ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .
    Ο Αλήτης αυτός εκφράζει το Σκοτάδι και την Πανούκλα της ανθελληνικής αριστεράς και στόχος του ήταν και είναι το Χάος και η Καταστροφή της χώρας .
    Οι συριζαίοι τρομοκράτες του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ θα επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό μετά το Γιγαντιαίο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας .
    Όποιος τολμήσει να Διαπραγματευτεί το Ελληνικό όνομα Μακεδονία και να το χαρίσει στους Σκοπιανούς θα γνωρίσει την πλήρη καταστροφή και ΟΡΓΗ του Ελληνικού Λαού .
    Ούτε σύνθετη ονομασία , ούτε με Γεωγραφικό προσανατολισμό .
    Ούτε Άνω ούτε Κάτω ούτε Νέα ούτε στα Ελληνικά ούτε στα Σλαβικά .
    Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική .
    Στα Σκόπια ζουν 250.000 Έλληνες υπό καθεστώς Τρόμου και Βίας .
    Δεν διαπραγματευόμαστε την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας με τους Κομιτατζήδες Σκοπιανούς .
    Δυστυχώς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού φοβούνται να κατεβάσουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ προς τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    Δεν θέλουν να προκαλέσουν ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΏΣΟΥΝ ..... την Δυσαρέσκεια της Ηγεσίας της Ν.Δ .
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ .
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή