Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗ...ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Αυτή την ώρα η είδηση-πληροφορία έρχεται μέσα από την εκπομπή του...
Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm. Η ελληνική κυβέρνηση θα εντάξει με μια ειδική σχέση τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με τα Σκόπια να δεσμεύονται ότι θα προβούν σε μελλοντικό χρόνο σε αλλαγή των επίμαχων αλυτρωτικών άρθρων του Συντάγματός τους! Θα λάβουν επίσης και το πασσαπόρτι για τις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ένταξής τους! Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα τους δώσει το πράσινο φως να μπουν στους διεθνείς οργανισμούς με το όνομα που θα περιέχει το "Μακεδονία", έχοντας την έγκριση της Ελλάδος! Το θέμα των αλλαγών στο Σύνταγμά τους περνάει σε μελλοντικό χρόνο και άπαντες γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα. Δεν θα τηρηθεί καμία δέσμευση και στο μέλλον θα αλλάξουν τα δεδομένα, με τη χώρα μας να αντιμετωπίζει τον άμεσο κίνδυνο να διαμελιστεί-ακρωτηριαστεί! 
Η Ελλάδα πλέον μπαίνει σε φάση μεγάλων κινδύνων. Θα έχουν οι πολιτικοί προδότες υπογράψει την καταδίκη της, αγνοώντας πλήρως τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου