Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

"ΣΕΙΣΤΗΚΕ" ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΓΚΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ...ΝΟΗΜΑ!

Η συγκέντρωση για την κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης του...

Δημάρχου Αποστολόπουλου στον Χολαργό-Παπάγου, ήταν πολύ μεγάλη.
Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του αμφιθεάτρου "Μίκης Θεοδωράκης", με σημαντικές παρουσίες από τον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης και με μια ομιλία-ποταμό από τον Δήμαρχο δόθηκε το στίγμα της επόμενης μέρας. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος σε μια πολύωρη ομιλία του, αφού παρουσίασε (και με slides) το έργο του, προχώρησε στο προεκλογικό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Δεν καταλείπεται η παραμικρή αμφιβολία ότι επρόκειτο για προεκλογική ομιλία, που χαρακτηριζόταν από σιγουριά για νίκη. 
Ιδιαίτερη εντύπωση στην κοπή πίτας έκανε η παρουσία του δημοτικού συμβούλου Νίκου Καραγιάννη (τέρμα αριστερά), εκλεγέντος συμβούλου με το "Δίκτυο Πολιτών".Κάποιες κακές (ή καλές;) γλώσσες λένε ότι φλερτάρει με την παράυαξη του Ηλία Αποστολόπουλου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, πάντως αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, θα είναι...βόμβα!
Εμείς, αναφέρουμε απλά μερικά από τα ονόματα των παρευρισκομένων: ο τέως Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Βασίλης Ξύδης, οι πρώην Δήμαρχοι Χολαργού Σκούρτης και Νικολάου, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού-Παπάγου με τους Αντιδημάρχους και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Χολαργού και Παπάγου, ο δικηγόρος Γ. Συλλούρης και πολλοί πολλοί άλλοι. 
Ιδιαίτερη εντύπωση στην κοπή πίτας έκανε η παρουσία του δημοτικού συμβούλου Νίκου Καραγιάννη, εκλεγέντος συμβούλου με το "Δίκτυο Πολιτών". Κάποιες κακές (ή καλές;) γλώσσες λένε ότι φλερτάρει με την παράυαξη του Ηλία Αποστολόπουλου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, πάντως αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, θα είναι...βόμβα!
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για το κομμάτι πίτας που έκοψε στον Μάκη Βραχιολίδη, αλλά δυστυχλώς δεν ήταν εκεί ο εκδότης της εφημερίδας μας να το παραλάβει, μια και αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα λόγω της ραδιοφωνικής του εκπομπής που άρχιζε μετά από λίγο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου