Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ! ΚΕΧΡΗΣ: "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..."! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Το θέμα φαίνεται δεν κλείνει εύκολα στον Χολαργό-Παπάγου για το...

Κύριε Βραχιολίδη, 
προκλητικός είναι ο Δήμαρχος και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα: Του ζήτησα να συζητήσουμε για την Μακεδονία στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι «Δεν νομίζω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αφορά το συγκεκριμένο θέμα». Την ίδια στιγμή στην ημερήσια διάταξη υπήρχε θέμα συζήτησης για την Παλαιστίνη… 
Ακολουθεί η επιστολή - απάντησή μου:
Ως απάντηση στη τελευταία ανακοίνωση του Δημάρχου που αναφέρει το όνομα μου  και αφορά το ζήτημα της Μακεδονίας παραθέτω κατά λέξη την ανακοίνωσή μου όπως ακούγεται στο Video μεταξύ των λεπτών 58:35 – 59:30: 
«…Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το τελευταίο θέμα αφορά ένα ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου – Χολαργού: «Ψήφισμα Αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό Λαό». Θα ήθελα πραγματικά να προβάλλω τον προβληματισμό μου επί αυτού του θέματος λέγοντας (ότι) λίγες ημέρες πριν, και να το θέσω θέμα συζήτησης (στο ΔΣ), λίγες ημέρες πριν από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, όταν πραγματικά το ζωτικό θέμα που αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό είναι η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θα έπρεπε ως Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουμε μια θέση ή έστω να το συζητήσουμε. 
Δεν μπορούμε να συζητάμε για το ψήφισμα Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και να μην συζητάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
Είναι προκλητικό προς την κοινωνία που μας βλέπει… 
Αν θα πρέπει σήμερα να συζητήσουμε για την Παλαιστίνη, πολύ περισσότερο, πολύ – πολύ περισσότερο θα πρέπει να συζητήσουμε για την Μακεδονία μας…».
Ο Δήμαρχος απαντά κατά λέξη (Video 1:01:49 – 1:02:23): 
«… Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είναι ξεκάθαρο το λέμε πάντα και that’s it. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να πει. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού δεν χρειάζεται να πει τίποτε άλλο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη αυτή την στιγμή, στην κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται το θέμα. Να πάμε την Κυριακή κάτω αν θέλετε. Εγώ προσωπικά λέω ότι θα πάω. Αν θέλετε πάμε παρέα. Αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αφορά το συγκεκριμένο θέμα…». 
Να αναφέρω επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο εκδίδει συχνά ψηφίσματα για θέματα άσχετα με την Ελληνική πραγματικότητα και το Δήμο μας. Επαναλαμβάνω συνεπώς, ότι είναι προκλητικό να μην γίνεται συζήτηση για την Μακεδονία όταν ήδη είχε προγραμματισθεί συζήτηση για την Παλαιστίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου