Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ 59ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΥΡΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ!

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Ελλάδας κόστισε τη ζωή μιας 59χρονης στην Εύβοια...

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο, στο χωριό Δρυμώνας. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, αναζητώντας τη γυναίκα.

Δυστυχώς όμως, η 59χρονη που αγνοούνταν από νωρίς το πρωί εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή. Η γυναίκα πήγαινε με την κόρη της στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, στη βόρεια Εύβοια. Οταν έφτασαν στον χείμαρρο, αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους και να τον διασχίσουν με τα πόδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar, αλλά η απόφασή τους αποδείχθηκε μοιραία για την 59χρονη που πνίγηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Οι ισχυρές βροχές θα επηρεάσουν:

-Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα) και τη δυτική Πελοπόννησο.

-Σταδιακά μέχρι και τις απογευματινές ώρες την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά (περιλαμβανομένης της Αττικής), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

-Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (25-02-18) την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και σταδιακά τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά προβλέπεται κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:

-Την Κυριακή (25-02-18) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

-Τη Δευτέρα (26-02-18) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές βαθμιαία όλη την υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι ιδιαιτερα έντονα από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Β. Τις πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:

-Την Κυριακή (25-02-18) της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (πάνω από τα 700 μέτρα), της Θεσσαλίας (πάνω από τα 500 μέτρα) και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 300
μέτρα).

-Τη Δευτέρα (26-02-18) και την Τρίτη (27-02-18) της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 200 μέτρα), της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο 400-600 μέτρα).
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Εκτος απο τον χειμαρρο που παρεσυρε την ατυχη γυναικα...μας ετοιμαζουν
    ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ...ΣΑΤΑΝΙΚΟ
    9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ"...!!!
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018...ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή