Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΤΖΙΑ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!

ANOIXTH  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  κ. ΚΟΤΖΙΑ.
ΥΠΌΨΙΝ και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

Κύριε Κοτζιά τις δηλώσεις που κάνατε στις 16/02/2018 στην τηλεόραση...

του Alpha, τις κάνατε σαν Έλληνας ή με εβραϊκή συνείδηση; Σας ερωτώ, διότι ένας φίλος μου, με πληροφόρησε ότι πριν λίγες ημέρες σας άκουσε ο ίδιος να ψέγετε τους συνομιλητές σας, επειδή κατηγορούσαν τους εβραίους λέγοντας « Γιατί κατηγορείτε τους εβραίους, δεν είναι καλοί άνθρωποι; Και εγώ εβραίος είμαι. Δεν είμαι καλός;» Και επειδή δεν το διαψεύσατε, το δέχομαι ως αληθές!
Δηλώσατε στον  Alpha «Καλό είναι να θυμίσουμε, ότι με κάτι τέτοιες πατριωτικές κραυγές πήγαμε στον πόλεμο του 1897, πήγαμε στον πόλεμο της μικρασιατικής καταστροφής, με τέτοιες μεγάλες κραυγές κενότητας η χούντα μίλαγε για τα Εθνικά πατριωτικά καθήκοντα και παρέδωσε την Κύπρο ουσιαστικά στον Τούρκο κατακτητή».
          Α.Τις κραυγές του 1897 που επικαλείστε τις έβγαζε η οργάνωση της «Εθνικής Εταιρείας». Για την οποίαν οι σώφρονες και σκεπτόμενοι Έλληνες , λέγουν ότι ήτο οργάνωσης των Συμμάχων μας, του Μ. Αδελφού, την οποίαν χρησιμοποιούσαν για να ρυθμίζουν τα συμφέροντα τους στην Ελλάδα και ότι τον πόλεμο του 1897 παρακίνησαν οι «Σύμμαχοί μας», δια να ταπεινώσουν και να χρεωκοπήσουν τους Έλληνες με δάνεια. Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν και σήμερα. Έτσι και σήμερα όλες τις μυστικές οργανώσεις, ακόμα και την 17 Νοέμβρη, τις έχει οργανώσει το κατεστημένο για τον ίδιο σκοπό. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι εφημερίδες,  εσείς με τον κ. Τσίπρα, οργανώσατε και συντηρείται, τις αναρχικές οργανώσεις, Είναι Αλήθεια; Οι Σώφρονες και σκεπτόμενοι Έλληνες, λέγουν ότι, και αυτές τις έχει οργανώσει το κεφάλαιο για να ρυθμίζει την πολιτική ζωή στη χώρα μας, υπέρ των Συμφερόντων του. Με αυτούς τους συλλογισμούς κ. Κοτζιά κάνατε  τις δηλώσεις, χωρίς περίσκεψη, διά να στηρίξετε τις επιπόλαιες ενέργειές σας, στο Σκοπιανό; Όλες οι καταστροφές στη χώρα μας κ. Κοτζιά έγιναν από εβραιό-μασωνικές Κυβερνήσεις.
          Β. Εις το βιβλίο μου «Ιστορικός Εμπαιγμός», που κυκλοφορεί δέκα και πλέον χρόνια και δεν το διέψευσε ή αμφισβήτησε κανείς, ούτε το ίδρυμα “Ελ. Βενιζέλος”, στη σελ. 291 γράφω « Ο Δ. Μιχαλόπουλος, Διευθυντής του ιδρύματος ιστορίας “ Ελ. Βενιζέλος”, εις το ένθετο της εφημερίδος « Το Παρόν» της 18/10/2009, γράφει «.... λόγω της κατοχής της Δωδεκανήσου, η Ιταλία έτεινε να εξελιχθεί σε δύναμη που επιτυχώς θα διεκδικούσε τον έλεγχο της Μεσογείου.» Τί θα γινόταν λοιπόν εάν οι Ιταλοί μπαίνανε και στη Σμύρνη; 
(σ.σ. Ήδη εκινούντο από Αττάλεια με ισχυρές δυνάμεις προς Σμύρνη). Έτσι την άνοιξη του 1919 δόθηκε, χάρη στους Βρετανούς που είχανε την κάλυψη των Αμερικανών και την συναίνεσίν των Γάλλων, εντολή κατάληψης της Σμύρνης από τους Έλληνες.... Παρά τις Εθνικές προσδοκίες, η κατάληψη της Σμύρνης δεν είχε να κάνει με την Μεγάλη ιδέα. Αποτελούσε υλοποίηση εντολής των Συμμάχων, με σκοπό την επιβολή της τάξης, σε αυτό το μεγάλο πολυεθνικό λιμάνι..... Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να τοποθετηθεί και η επιλογή ως ύπατου αρμοστού ( όχι της Ελλάδος, αλλά των Συμμάχων) του Αριστείδη Στεργιάδη. Ο Βενιζέλος τελικώς απέτυχε. Ποιος όμως θα μπορούσε να πετύχει άλλωστε....; Ήταν τόσο ισχυρά τα αντίθετα... ρεύματα».
    Αν διαβάζατε, εκτός από τα γραπτά του Δ. Μιχαλόπουλου,  Διευθυντού του Ιδρύματος ιστορίας «Ε. Βενιζέλος»  και  την ιστορία του Αμερικανού πρόξενου Σμύρνης , τα έτη 1919 – 1922 G. HORTON, « Η Μάστιγα της Ασίας» από τη σελ. 160 και ένθεν, θα ντρεπόσασταν να γράψετε ότι. «πήγαμε στη μικρά Ασία βάσει των πατριωτικών κραυγών». Διότι και ο   HORTON γράφει καθαρά ότι μας έστειλαν οι Άγγλοι για να μην καταλάβουν οι Ιταλοί τη Σμύρνη, οι οποίοι  κινούντο από την Αττάλεια με μεγάλες δυνάμεις, εφόσον αυτοί και οι Γάλλοι δεν είχαν εφεδρείες, τις είχαν διαθέσει στον πόλεμο. Στη σ. 166 δε, γράφει, «.... Παρόλα αυτά ο George ( Πρωθυπουργός της Αγγλίας ) ενημέρωσε τον Βενιζέλο (ο οποίος αποβίβασε τα Ελληνικά στρατεύματα στη Σμύρνη), ότι, η κατάληψης της Σμύρνης είχε προσωρινό χαρακτήρα και ουχί προσαρτήσεως».
   Την καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας την σχεδίαζε το Σιωνιστικό ιερατείο εκατοντάδες χρόνια και την πραγματοποίησε όταν είχε εβραίους Πρωθυπουργούς εις όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη. Στην Αγγλία τον Jloyd George, στην Γαλλία τον Αριστίντ Μπριάν , στην Ρωσία τον  Λένιν, στην Τουρκία  τον  Μουσταφά Κεμάλ , στην Ελλάδα  τον  Ελ. Βενιζέλο και τον βασιλιά εβραϊκής καταγωγής ,Κωνσταντίνο, με κυβερνήσεις εβραιό-μασώνων.
      Μήπως και τον διαμελισμό της Ελλάδας και την δημιουργία του Μακεδονικού κράτους , με νότια όρια τον Όλυμπο, δε σχεδίασε προ δύο αιώνες και δημοσίευσε στην Ευρώπη  το 1912 ο εβραίος Ραββίνος, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Πέπο Μαλάχ και ακολούθησαν πολλοί εβραίοι, να ζητούν επίσημα τη δημιουργία του Μακεδονικού κράτους, με σύνορα τον Όλυμπο. Ακόμα και ο Λένιν,  3 μήνες πριν πεθάνει,  κάλεσε όλους τους επιτελείς του και τους έδωσε εντολή να δημιουργήσουν αμέσως το Μακεδονικό κράτος. Πέθανε νωρίς και δεν έγινε. Λεπτομέρειες δια  όλο το σχέδιο στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ». Εσείς τώρα κ. Κοτζιά με τον κ. Τσίπρα, ενώ γνωρίζεται τα άρθρα 3 και 49, του Συντάγματος των Σκοπίων και ( τα οποία έχω δημοσιεύσει 10 ημέρες προ του συλλαλητηρίου Θεσσαλονίκης στην « ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ» μου προς τους Έλληνες, ώστε να πλαισιώσουν τα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών) και αναφέρουν σαφώς, ότι θα αγωνισθούν να ελευθερώσουν τις Αλύτρωτες Πατρίδες των. Για ποια πατρίδα μιλάνε;  Αγωνίζεστε σκληρά να δώσετε   το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, λίγο διπλωματικά, ώστε να το εκμεταλλευθούν οι Σκοπιανοί αύριο με τη βοήθεια των “ΣΥΜΜΑΧΩΝ» μας και να εκπληρώσουν το όνειρο των Σιωνιστών να φέρουν τα σύνορά μας στον Όλυμπο και να διαμελίσουν την χώρα μας!! Γιατί;
     Μήπως ονειρεύεστε τα ονόματά σας γραμμένα στις μαρμάρινες πλάκες που έχει το κράτος του Ισραήλ, στην αίθουσα της ιστορίας του και γράφει τα ονόματα των Ηρώων τους; Θυμάμαι ότι όταν είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, ο Υπουργός μας κ. Έβερτ, τον οδήγησαν στην αίθουσα στην οποία, έχουν γράψει τα ονόματα των Ηρώων.  Είχαν μια μαρμάρινη πλάκα, καλυμμένη με χαρτί και του είπαν να τη ξεσκεπάσει. Όταν την ξεσκέπασε ο Υπουργός μας, έμεινε έκπληκτος, ήταν γραμμένο το όνομα του Πατέρα του. Αυτό ονειρεύεσθε και σεις, για τα παιδιά σας, και αγωνίζεσθε με νύχια και με δόντια να δώσετε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους, κατά τον πρώτο Πρωθυπουργό  τους, τον Γκλιγκόρωφφ;
     Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσθε λίγο στην ερμηνεία της ιστορίας κ. Κοτζιά για να μην επικαλεσθείτε ότι και τη στρατιά μας στη Ρωσία την έστειλαν, οι κραυγές των υπερπατριωτών των Ελλήνων και είχε αυτή η ενέργεια την καταστροφή της νεοσύστατης Δημοκρατίας των Ποντίων από τη στρατιά που έστειλε, ως αντίποινα ο Λένιν και διέλυσε το κράτος της Τραπεζούντας και το παρέδωσε στους Τούρκους και αργότερα ο Στάλιν σκότωσε περίπου 20 χιλιάδες ποντίους και πολλές χιλιάδες έστειλε στη Σιβηρία στο «Μακαντάς» και άφησαν τα κόκαλά τους εκεί. Διάβασε το βιβλίο μου «Ιστορικός Εμπαιγμός» σελ. 288. «Όταν δυνάμεις του Γαλλικού ναυτικού στασίασαν αρνούμενες να πολεμήσουν εναντίων των Μπολσεβίκων.... Ο Βενιζέλος είχε δεχθεί να ικανοποιήσουν την παράκλησίν του Clemenceau για την άμεση αποστολή Ελληνικού στρατού προς αντικατάστασίν των Γάλλων στασιαστών». Από το βιβλίο του  HORTON σελ. 287. Πράγματι ο Βενιζέλος φόρτωσε νύχτα το 1ον ΣΣ με δύο μεραρχίες πεζικού και το έστειλε στη Ρωσία και πολλά Ελληνόπουλα άφησαν τα κόκκαλά τους εκεί, όχι όμως από τις κραυγές των πατριωτών, αλλά από τα σχέδια των Σιωνιστών και των εβραιό-μασώνων που διοικούν την Ελλάδα από τις 27 Σεπτεμβρίου 1831, μέχρι σήμερα.
          Γ.Ως προς την τρίτη δήλωσή σας κ. Υπουργέ, ότι οι κραυγές των υπερπατριωτών έβγαλαν τους Τούρκους στην ΚΥΠΡΟ, καίτοι εξυπηρετεί το σκοπό σου, να υπηρετήσεις το Μ. Αδελφό, δεν έπρεπε να την κάνεις, διότι έγινε πρόσφατα και οι παρόντες Έλληνες την ζήσαμε και γνωρίζουμε όλοι οι σκεπτόμενοι, ότι την έκανε ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ με τους  κοσμοκράτορες για να υλοποιήσουν το όνειρο του εβραίου Ιωσήφ Ναζί που έγραψε τα όρια του κράτους του Ισραήλ το 1570 και συμπεριλαμβάνει σε αυτό την ΚΥΠΡΟ και την ΚΡΗΤΗ και αγωνίζονται όλοι οι εβραίοι να το πετύχουν αυτό με την κατάληψη της ΚΥΠΡΟΥ από τους Τούρκους , τον ξεριζωμό των Ελλήνων και μετά το διώξιμο και των Τούρκων.
          Εις την ΚΡΗΤΗΝ με εντολή του Ιερατείου των, ενάς εβραίος στην καταγωγή με Ελληνικό όνομα, ονομαστός δικηγόρος, πολιτικός,  εδημιουργείσε κρυφή οργάνωση αυτονομίας της Κρήτης αρχικώς και προσαρτίσεως της στο Ισραήλ, εις δεύτερον χρόνο, το έτος 1888 και η οποία λειτουργεί μέχρι σήμερα. Εκτενή αναφορά γίνεται στο βιβλίο μου « Ιστορικός Εμπαιγμός».
           Επειδή πολλοί δεν γνωρίζετε ότι, ο Δικτάτωρ Γ. Παπαδόπουλος, με φυλάκισε εις πλήρη απομόνωση για 14 μήνες και 7 ημέρες, το 1971, στο Γεντί Κουλέ , ως δημοκρατικό που προσπάθησα να τον ανατρέψω, σας το αναφέρω για να εκτιμήσετε ορθά τα επόμενα.  Για τους σκεπτόμενους και σοβαρούς ανθρώπους όλων των συμφερόντων, προέχει η αλήθεια. Για αυτό, «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρη».
          Όταν οι Κοσμοκράτορες ζήτησαν από τον Γ. Παπαδόπουλο να δεχθεί να βγουν οι Τούρκοι στην ΚΥΠΡΟ προς τιμήν του, ΔΕΝ το δέχθηκε , τιμώντας τον όρκο του προς την Πατρίδα. Οργάνωσαν το Πολυτεχνείο για να τον δυσφημίσουν στους στρατιωτικούς, τον ανέτρεψαν και έβαλαν τον Ιωαννίδη στη θέση του και εκείνος, χωρίς  την έγκριση των στρατιωτικών, έβγαλε τους Τούρκους στην ΚΥΠΡΟ. Πού άκουσες τις φωνές των υπερπατριωτών κ. Κοτζιά, στο Πολυτεχνείο; Αλήθεια φώναζαν εκεί, βάλτε τους Τούρκους στη ΚΥΠΡΟ; Εγώ ΔΕΝ το  άκουσα, αλλά ούτε σε εφημερίδα το διάβασα. Εσείς που το ακούσατε κ. Κοτζιά;
          Με τέτοιες δολοπλοκίες δεν αλλάζετε την Ιστορία κύριε Υπουργέ, ούτε κρύβετε την προσπάθειά σας και την αγωνία σας για να συμπεριλάβετε τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ δια να ευχαριστήσετε το Μ. Αδελφό, δια μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας.
          Έλληνες μετά το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των εβραίων και εβραιο-μασώνων, που μας κυβερνούν, η χώρα μας διαμελίζεται και μόνον ένας Έλληνας δύναται να την σώσει. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας. Αν ο Πρόεδρος κ. Παυλόπουλος δεν υπογράψει τη σύμβαση και παραιτηθεί, θα γίνουν εκλογές. Ο Τσίπρας δεν θα μπει στη βουλή. Η κατάσταση θα αλλάξει τελείως.  Το δήλωσαν  οι  Έλληνες στο Σύνταγμα την 04/02/2018 και τα Σκόπια θα μείνουν ως Δαρδανία ή Βαρντάσκα.
          Αν αγαπητέ μας Πρόεδρε θέλεις να γραφεί το όνομά σου στη Σελίδα των Ηρώων που είναι γραμμένα τα ονόματα, Μεταξάς, Παπαδόπουλος και Χριστόδουλος, να μην υπογράψεις το όνομα του κράτους των Σκοπίων, εφόσον περιέχει την λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Έτσι θα καμαρώνουν τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και όλοι οι απόγονοί σου, για την καταγωγή των, από έναν Έλληνα Ήρωα. Αν το υπογράψεις οι απόγονοί σου θα ντρέπονται να προφέρουν το όνομά τους και θα σε αναθεματίζουν. «Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα».
          Δεν απευθύνομαι στα κόμματα της Βουλής να παραιτηθούν όλοι οι βουλευταί των και οι επιλαχόντες ώστε, να γίνουν εκλογές στις περιφέρειες που χήρεψαν θέσεις για να μην πάρει ο Τσίπρας εκεί ούτε 3%, οπότε θα ακολουθήσουν γενικές εκλογές. Διότι και ένα κόμμα της αντιπολιτεύσεως αν παραιτηθεί θα καταλήξουμε σε γενικές εκλογές. Μην το περιμένετε όμως, διότι όλοι είναι δούλοι του Μ. Αδελφού.
 Μετά τιμής,  Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ,  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου