Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΜΕ 8 ΣΦΑΙΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ! ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΠΟΥΜΠΗΣ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...

Γνωστός ως «Μπου» ή «Μπούμπης» στον κόσμο της νύχτας ήταν ο...

45χρονος Γιώργος Λίτσας, τον οποίο εκτέλεσαν το βράδυ της Πέμπτης με πολεμικό καλάσνικοφ στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δολοφονία τγου «Μπούμπη» εντάσσεται σε μέρος των αιματηρών αντιποίνων για τη δολοφονία του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου.

Το θύμα ανήκε στην αντίπαλη συμμορία νονών της νύχτας, του γνωστού με το προσωνύμιο «Καράφλας», που θεωρείται υπεύθυνη για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου. 

Ο 45χρονος ήταν φίλος με τον 48χρονο Βασίλη Γρίβα, γνωστό ως «Μπιλ», ο οποίος έπεσε και αυτός νεκρός τον Μάιο του 2017, με τους δράστες να εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου του έξω από το σχολείο του 11χρονου γιου στα Γλυκά Νερά, με το μικρό παιδί να έχει βγει από το αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας κατηγορήθηκε μαζί με άλλους 35 μπράβους για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά. Από αυτή τη σπείρα στη συνέχεια δολοφονήθηκαν δύο ακόμη πρωτοκλασάτα μέλη της. Ο Γεράσιμος Μαυράκης, πρώην σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, και ο κουμπάρος του Γιώργος Αυτιάς, που είχε το ψευδώνυμο «βομβιστής».

Στις 2 Φεβρουάριου του 2016 ο Γιώργος Λίτσας είχε γίνει ξανά στόχος δολοφονικής επίθεσης σε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους. Οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον εστιατορίου στην οδό Αγίου Παύλου, στους Αγίους Αναργύρους. 

Το χρονικό της ενέδρας 

Οι δύο δράστες είχαν στήσει ενέδρα στις 21:40 στη συμβολή των οδών Πεισιστράτους και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Τη στιγμή που ο 45χρονος έφθανε στο σπίτι του, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart, οι εκτελεστές του προσέγγισαν το αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα και πριν ο οδηγός του αυτοκινήτου βγει, τον γάζωσαν.

Οι δράστες διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα και το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Ερυθρός», όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. 

Οι αστυνομικοί φαίνεται να εντόπισαν τουλάχιστον 15 κάλυκες του πολεμικού όπλου, ενώ τουλάχιστον 8 σφαίρες χτύπησαν τον 45χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου