Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ... ΛΑΔΙ! ΒΙΝΤΕΟ-ΓΡΟΘΙΑ!

Δείτε και ακούστε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Ζωής Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και έχει ήδη...

καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος με 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς ελαφρυντικά. Επί της απόφασης αυτής εκκρεμεί αναίρεση του κ. Γεωργίου στον Άρειο Πάγο. 
Ακούστε την κ. Γεωργαντά να λέει ότι το διάστημα που ήταν Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Γεωργίου ήταν ταυτόχρονα και υπάλληλος του ΔΝΤ! Ήταν δηλ. ταυτόχρονα εκπρόσωπος και των δανειστών και των δανειζομένων. 
Ακούστε τα εισαγωγικά που κάνει στο θέμα ο Μάκης Βραχιολίδης, ως συντονιστής της εκπομοπής, και μετά η Ζωή Γεωργαντά αποκαλύπτει σε ζωντανή σύνδεση από το Λονδίνο. Ξεκινήστε να ακούτε από το 10.20'' έως το 45.58''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου