Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα σημερινό εμβόλιμο δημοσίευμα η φιλοκυβερνητική τουρκική....

εφημερίδα Yeni Şafak, αναφέρει ότι ένεκα των εξελίξεων στην Συρία αλλά και στο Αιγαίο και εδώ είναι το ενδιαφέρων για εμάς στοιχείο, ο τουρκικός στόλος είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση συναγερμού.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι τουρκικός στόλος με έκτακτη δύναμη 14 πολεμικών πλοίων και δυο «ειδικών» υποβρυχίων έχει βγει στην περιοχή για να αντιμετωπίσει συν τοις άλλοις και την ελληνική προκλητικότητα. (Ege’de hazırız).

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά αυτή η ελληνική προκλητικότητα με την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας στην περιοχή των Ιμίων αλλά και σε νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα, έχει αυξηθεί και για τον λόγο αυτό ο τουρκικός στόλος είναι σε κατάσταση συναγερμού και έτοιμος να δώσει την κατάλληλη απάντηση. (!!!).Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Τά κομμούνια δέν τά σταματα τίποτα!! Βάζουν τήν τουρκική γλωσσα ΚΑΙ στά νηπιαγωγεια της Θράκης...!!!!
    ----
    Αιδως αργειοι!!! Οι Εκπαιδευτικοί της Θράκης παλεύουν μόνοι απέναντι στήν ΧΟΥΝΤΑ της αριστερας νά ΜΗΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΤΟΥΝ καί τά ελληνικά νηπιαγωγεια.....
    Δεν είναι η πρώτη και λογικά ούτε η τελευταία φορά που επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και μόνο δεχόμαστε στην XANTHINET επιστολή με την παράκληση αυτή να δημοσιευτεί αλλά χωρίς να αναφερθεί το όνομα του συντάκτη. Πρόκειται για μια επιστολή που λάβαμε από νηπιαγωγό η οποία ωστόσο φοβούμενη μη χάσει ακόμα και τη δουλειά της μας παρακάλεσε να μη δημοσιεύσουμε το όνομα της. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός αναφέρεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εισάγει μέσω ενός δήθεν πιλοτικού προγράμματος την τουρκική γλώσσα στα νηπιαγωγεία της Θράκης...
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ..!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ….!!!!
    Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς, εκτιμούν ότι η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας είναι κοντά στην υλοποίηση της. Όπως ισχυρίζονται, το σχέδιο θα αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή μετά τις εκλογές της 11ης Ιουνίου στο Κόσοβο, όπου και θεωρείται πιθανόν η νέα κυβέρνηση να αποτελείται από εθνικιστές που θα βάλουν μπρος, με τη βοήθεια της Δύσης, τη δημιουργία της Μ. Αλβανίας, με προσάρτηση εδαφών από Σκόπια, Σερβία και φυσικά Ελλάδα.Όπως είναι φυσικό, ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα η υπόθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, προκαλεί αναταραχές στη χώρα μας, ειδικά μετά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις των Αλβανών για τους τσάμηδες και τη «φιλία» με την Τουρκία.
    ΥΠ'ΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή