Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

«Ασταθής» και «αυξημένης επικινδυνότητας» η κατάσταση της υγείας...

του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και χρειάζεται πλέον συνεχή παρακολούθηση.

Γι αυτό το λόγο επετράπη από σήμερα σε μέλη της οικογένειάς του να βρίσκονται στο θάλαμο σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ώστε να ειδοποιήσουν αμέσως τους γιατρούς, αν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την πλευρά του ο απεργός πείνας, που μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού διεκδικεί το δικαίωμα στην τακτική άδεια, έχει εγγράφως αρνηθεί την χορήγηση οποιουδήποτε σκευάσματος σακχάρου.

Η τακτική άδεια, έπρεπε να είχε χορηγηθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα εδώ και δυόμισι μήνες .

Μετά όμως από δύο διήμερες άδειες που του είχαν χορηγηθεί την τελευταία χρονιά κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δημήτρης Κουφοντίνας ήταν "τύπος και υπογραμμός" τηρώντας στο έπακρο όλους τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, του στέρησαν αιφνιδιαστικά το ευεργετικό αυτό μέτρο το οποίο ισχύει για όλους τους κρατούμενους που πληρούν όπως και ο απεργός πείνας όλες τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις του νόμου.

Οι δε εισαγγελείς που είχαν συμφωνήσει τις δύο προηγούμενες φορές να του χορηγηθεί η άδεια, βρέθηκαν επίσης αιφνιδιαστικά όσο και αναιτιολόγητα πειθαρχικά ελεγκτέοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου