Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ: "Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Έχουμε καλέσει ξανά στην εκπομπή μας τον Δημήτρη Καζάκη και περιμένουμε απάντησή του. Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο από τη συνέντευξη του Δ. Καζάκη στον Αιμίλιο Λιάτσο...

στην οποία τάσσεται υπέρ της σύνθετης ονομασίας "Σέρβικη Μακεδονία" για τα Σκόπια! Την ώρα που σε δική του συνέντευξη προ ολίγων μηνών προς τον Μάκη Βραχιολίδη ζητούσε πανεθνική αντίσταση, δήλωνε ότι είμαστε σε κατάσταση πολέμου και δεν πρέπει να υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό και να μην παραχωρήσουμε απολύτως τίποτε, κυρίως δε, ήταν αντίθετος ακόμη και στην ύπαρξη του κρατιδίου των Σκοπίων. Σήμερα εμφανίζεται να αλλάζει απόψεις και να δηλώνει ότι σε περίπτωση που μας έχουν κολλήσει στον τοίχο, η μόνη αποδεκτή ονομασία για τα σΚόπια είναι η "Σέρβικη Μακεδονία"! Δείτε τα δύιο βίντεο. Πρώτα την τελευταία συνέντευξη στονμ Αιμίλιο Λιάτσο.
Και εδώ, δείτε από το 13 λεπτό και μετά τι δηλώνει για τα Σκόπια:

Κύριε Καζάκη περιμένουμε την αποδοχή της πρόσκλησης που σας κάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου