Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ: "ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 6,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ 336 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ"! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ EOELLS.ORG (ΚΥΡΙΑΚΗ 21.00-22.30) ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Θ. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!

Την Κυριακή το βράδυ από τις 21.00-22.30 συντονιστείτε εδώ 
http://www.eoellas.org/webradio/ και ακούστε τη συνέντευξη-βόμβα του Θόδωρου Κατσανέβα (Προέδρου του κόμματος "Οδός Δραχμής") στον Μάκη Βραχιολίδη και όσα φοβερά αποκαλύπτει για το έγκλημα σε...

 βάρος της Πατρίδας μας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσους ψήφισαν τα μνημόνια
του θανάτου. Αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έχει εκχωρήσει στους δανειστές περιουσία αξίας 6,5 τρις ευρώ (λιμάνια, εκκλησίες, σχολεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους) προκειμένου να πληρωθεί το πλαστό χρέος των 336 δις ευρώ! Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας, ούτε επί ναζιστικής κατοχής. Και το έγκλημα αυτό το διαπράττει η σημερινή Ευρώπη των δανειστών με τις υπογραφές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σε σχετική μας ερώτηση, ο Θόδωρος Κατσανέβας δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι του εγκλήματος δεν πρέπει απλά να περάσουν από δικαστήριο για εσχάτη προδοσία, αλλά πρέπει να κρεμαστούν! 
Συντονιστείτε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου