Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 24 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ! ΡΕΕΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΚΟΥΣ;;;

ρεπορτάζ από 
Νικος Βραχιολιδης
Από αυτή την μικρή δίοδο, πώς είναι δυνατόν να περάσει ο όγκος του νερού μιας δυνατής βροχής, όπως αυτής πέρυσι στην Μάνδρα; Έχει...

μικρύνει ακόμα πιο πολύ από τα φερτά υλικά που παρέσυρε η νεροποντή και ο Δήμος Μάνδρας ακόμα δεν έχει κάνει τίποτε για τον καθαρισμό του! Ακόμα τα κλαδιά των θάμνων και των δέντρων είναι κολλημένα στα προστατευτικά κολωνάκια, μαζί με πατάκια και διάφορα άλλα ωραία πράγματα!

Μπράβο στην Δημοτική αρχή αλλά και στην περιφέρεια Αττικής! Μπράβο και στην κυρία Δούρου που έχει κάνει και τόσα άλλα καλά μαζί με αυτό της Μάνδρας, όπως π.χ να δημιουργήσει Σ.Μ.Α (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) δίπλα στους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ στο Ρούφ!
Όλα τα γραφεία που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 25 μέτρων από το σκουπιδότοπο, έχουν γεμίσει ποντίκια και χώμα !

Η εισαγγελέας περιβάλλοντος, έχει την υπόθεση αυτή στα χέρια της πάνω από 1 χρόνο και ακόμα τίποτε! Τι πρέπει να γίνει; Να πεθάνει κάποιος για να σταματήσει η λειτουργία αυτού του καρκίνου; Εκτός από τον Δήμαρχο Αθήνας υπάρχει και άλλος ένας εγκληματίας περιβάλλοντος, η κ. Δούρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου