Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!


Η συνέντευξη που  έδωσε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος στον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πρόκειται να δημοσιευτεί και στην έντυπη εφημερίδα μας, ωστόσο, και λόγω των ευχών, αλλά και του Χριστουγεννιάτικου κλίματος θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερο να δημοσιευτεί σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων. 
Διαβάστε στα...περισσότερα τα όσα σημαντικά λέει στη συνέντευξή του ο Δήμαρχος. 

Κύριε Δήμαρχε, μπήκαμε στο τελευταίο  6μηνο για τη διεξαγωγή των εκλογών κι εσείς φιλοδοξείτε να επανεκλεγείτε στη θέση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού. Ποια θεωρείτε ότι είναι τα 5-6 σημαντικότερα έργα σας στο διάστημα της θητείας σας και ποια καλείστε να πραγματοποιήσετε εφόσον σας εμπιστευθούν τη Δημαρχία εκ νέου οι δημότες;

Κύριε Βραχιολίδη,
Στο διάστημα των τεσσάρων ετών, έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 έργα, που σημαίνει από 2 νέα έργα κάθε μήνα.  
Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι η αντιστοιχία ανάμεσα στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στο έργο μας, είναι το μεγαλύτερό μας επίτευγμα, αφού έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράξη σε ποσοστό σχεδόν 90%, όσα είχαμε αναφέρει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.
Όσα έργα έχουν υλοποιηθεί στο Δήμο μας, είναι εξίσου σημαντικά, αλλά θα σας αναφέρω τα σπουδαιότερα κατά τη γνώμη μου από αυτά.
·         Ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού επί των οδών Βερσή και Αλευρά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.
·   Ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργία του 1ου Νηπιαγωγείο Χολαργού, επί της οδού Φειδίου 12.
·        Διαμόρφωση και ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Φανερωμένης.
·        Αναβάθμιση του συνόλου σχεδόν των αθλητικών εγκαταστάσεων, με πρόσφατο την κατασκευή του στίβου στο αθλητικό κέντρο Παπάγου.
·         Τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Φοίβος του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου
·         Πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου μας.
·     Κατασκευή του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στις οδούς Αναστάσεως και Ανατολής.
·       Σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης πεζοδρομίων σε έκταση 15.000 τ.μ. περίπου.
·         Ασφαλτοστρώσεις οδών, σε 24.300 περίπου τ.μ.
·       Τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.
·      Αναβαθμίσαμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό των σχολείων, με την προμήθεια 130 ηλεκτρονικών υπολογιστών, 81 βιντεοπροβολέων, 16 διαδραστικών προβολέων, πολυμηχανημάτων και εκτυπωτών.


Επιπλέον βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη δυο πολύ σημαντικά έργα:

·   Η ριζική ανακατασκευή της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.
·    Το έργο στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού και συγκεκριμένα επίστρωση του στίβου με ταρτάν, συνολική αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, διευθέτηση ομβρίων υδάτων, κ.α.

Τέλος, να σας αναφέρω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Κύπρου, για το οποίο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση από το Δασαρχείο. Αυτή τη στιγμή, μετά και την έγκριση της διαχειριστικής μελέτης, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να επιστρωθεί το γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, καθώς και να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.
Το σημαντικότερο για εμάς όμως κύριε Βραχιολίδη είναι ότι τα 4 τελευταία χρόνια, καταφέραμε να κάνουμε την πόλη μας πιο ζωντανή, πιο εξωστρεφή και πιο σύγχρονη.
Δώσαμε έμφαση στη δημιουργία μιας έξυπνης και πράσινης πόλης και ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης, πιο συμμετοχικού. Παράλληλα αναπτύξαμε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, αναβαθμίσαμε το πολιτιστικό προϊόν του Δήμου, και πάνω απ’ όλα θεωρώ ότι δώσαμε έμφαση σε υποδομές και δράσεις που αφορούν στη νέα γενιά. Γιατί οι νέοι είναι το μέλλον, στους νέους πρέπει να επενδύσουμε. 

Βλέπουμε ότι στην παράταξή σας εντάσσετε εξέχοντα στελέχη τα οποία ανήκαν σε άλλους δημοτικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, ο Νίκος Κουκής, ο Βαγγέλης Θωμόπουλος, ο Αλέξανδρος Νομικός και άλλοι γνωστοί δημότες θα στελεχώσουν το επόμενο ψηφοδέλτιό σας. Τι σημαίνουν για σας αυτές οι μεταγραφές και τι για τους νέους αυτούς συνεργάτες σας;

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, οφείλω να ομολογήσω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε μια καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων και με την καλόπιστη κριτική τους, καθώς και τις προτάσεις τους, συνέβαλαν στο έργο μας.
Για την παράταξή μας κι εμένα προσωπικά αποτελεί δικαίωση το γεγονός ότι πολίτες ή και δημοτικοί σύμβουλοι που μας αντιμετώπισαν με δυσπιστία, αναγνωρίζουν τέσσερα χρόνια μετά, την προσπάθειά μας, δικαιώνοντας τους κόπους και τις επιλογές της διοίκησής μας. Και αυτό αφορά και όσους επέλεξαν τον επόμενο αγώνα να τον δώσουμε μαζί. Όσους συστρατεύονται μαζί μας και μοιράζονται το ίδιο όραμα. 
Όταν μιλάμε για την πόλη μας, για την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν πρέπει να μιλάμε ποτέ πίσω από κομματικές ταμπέλες. Αυτό προσπάθησα να κάνω και στις προηγούμενες εκλογές, αυτό κάνω και σήμερα. Ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο η πολιτική τοποθέτηση κάποιου, αλλά ούτε και διαβατήριο. Επιδιώκω να συνεργάζομαι με προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους και να κάνουμε, μαζί, το καλύτερο για το δήμο μας. Επιδιώκω να δουλεύω με ικανούς ανθρώπους, ενεργούς πολίτες, αποφασισμένους συνεργάτες. Με αυτά τα κριτήρια διοικήσαμε το δήμο, με αυτά τα κριτήρια στελεχώνουμε τα ψηφοδέλτιά μας, με αυτά τα κριτήρια επιθυμούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πόλη μας.

Πάντως, το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν φαίνεται να βοηθά τις επιδιώξεις σας για επικράτηση από τον 1ο γύρο των εκλογών. Το 50% δηλαδή φαντάζει πολύ δύσκολο να εξασφαλιστεί από την πρώτη Κυριακή.  Αυτό σημαίνει ότι θα πάτε σε εκλογικές συνεργασίες. Θα μπορούσατε δηλαδή να συνδιοικήσετε με τον κ. Τίγκα ή με τον κ. Κανάκη; Μήπως το εκλογικό σύστημα θα σας δημιουργήσει προβλήματα;

Το νέο εκλογικό σύστημα, που θα δούμε να εφαρμόζεται στους δήμους από τις επόμενες εκλογές, ευνοεί τις συνεργασίες. Απειλούνται μόνο όσοι τις φοβούνται. Σε αυτούς, ναι, ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα.
Για εμάς οι έννοιες της συναίνεσης, της συνεργασίας, της σύνθεσης των απόψεων ήταν και παραμένουν βασικές αρχές. Μακριά από εμάς είναι οι αυτοκρατορικές λογικές ή οι διαχωρισμοί που χωρίζουν τους εκλεγμένους από τους πολίτες ή και τους ίδιους τους πολίτες στους “από εδώ” και στους “από εκεί”. 'Όσο πιο αντιπροσωπευτική είναι η δημοτική αρχή, τόσο το καλύτερο για τους δημότες. Η συνεργασία είναι μία πρόκληση που όλοι την χρειαζόμαστε.
Βέβαια δεν σας κρύβω, ότι επιδίωξή μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό.

Μπορούμε να εκμαιεύσουμε την προτίμησή σας; Εάν επανεκλεγείτε Δήμαρχος, μεταξύ Τίγκα και Κανάκη ποιον προτιμάτε για να συνεργαστείτε;

Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος, ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, φέρνει μαζί του κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, κάτι σημαντικό. Κανείς δεν πρέπει να μείνει απ'έξω και όλοι πρέπει να έχουν μερίδιο στις αποφάσεις όπως και στις ευθύνες γιατί εκπροσωπούν τους πολίτες που τους επέλεξαν.
Όταν μιλάμε για συνεργασίες δεν υπάρχουν ούτε προτιμήσεις, ούτε κομματικές ταμπέλες, ούτε εύκολες ή δύσκολες λύσεις. Η συνεργασία είναι μία αντίληψη, είναι μία κουλτούρα, είναι μία βαθιά πολιτική επιλογή. Είναι η δική μας επιλογή. Είμαστε εδώ και θα είμαστε και την επόμενη μέρα και θα επιδιώξουμε τις μέγιστες συναινέσεις, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας. 
Όσον αφορά με ποιον θα προτιμούσα να συνεργαστώ, δεν είναι ατομική απόφαση, αλλά συλλογική, η οποία θα παρθεί από όλα τα μέλη της παράταξης μετά τις εκλογές και εφόσον χρειαστεί.

Κύριε Αποστολόπουλε, η κυβέρνηση Τσίπρα πέρσι τέτοιον καιρό είχε ζητήσει από τους Δήμους να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα αποθεματικά τους. Οι Δήμαρχοι-μαζί τους και εσείς- αντέδρασαν και απέρριψαν αυτή την παράλογη αξίωση. Βλέπουμε όμως ότι η κυβέρνηση νομοθέτησε την αξίωσή της κι έτσι τώρα καλούνται υποχρεωτικά οι Δήμοι να καταθέσουν τις αποταμιεύσεις των δημοτών στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάτι που συνεπάγεται ότι ανά πάσα στιγμή τα χρήματα αυτά μπορεί να δοθούν στους δανειστές! Πώς θα αντιδράσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλε;

Κύριε Βραχιολίδη, όπως είχαμε αντιδράσει την πρώτη φορά, θα αντιδράσουμε και τώρα, δυναμικά και αποφασιστικά.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη πληγεί από τη μείωση των κρατικών πόρων και κάτι τέτοιο θα σήμαινε και το τέλος της.
Γι’ αυτό σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ, τους μεγαλύτερους αυτοδιοικητικούς φορείς της χώρας μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να μην μετακινηθεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου μας.

Μια και αναφέρθηκα στους δανειστές, το τελευταίο  διάστημα πληροφορηθήκαμε ότι ακίνητα του Δήμου σας περνάνε στο Υπερταμείο, άρα μπορεί να τα αρπάξουν οι δανειστές! Φαντάζει δε ανατριχιαστικό ότι ακόμη και το Κοιμητήριο Χολαργού «πάει» στο Υπερταμείο! Δηλαδή και τα οστά των συγγενών μας θα ανήκουν στους δανειστές κύριε Δήμαρχε; Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Είναι δυνατόν να μην ανήκουν στον Δήμο το Κοιμητήριο Χολαργού και τα υπόλοιπα  ακίνητα; Χρωστάει ο Δήμος μας στους δανειστές και δεν το ξέραμε;

Το ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό και εμείς, ως δημοτική αρχή κινητοποιηθήκαμε άμεσα. Έχω τοποθετηθεί και δημόσια, ήδη από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Οκτωβρίου, σχετικά με τα 13 ακίνητα που έχουν δεσμευτεί από το λεγόμενο «Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων» και που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας.
Να σημειώσουμε βέβαια ότι από τα 13 συνολικά ακίνητα, τα περισσότερα ανήκουν σε ιδιώτες ή στο δημόσιο. Στο Δήμο μας ανήκουν ουσιαστικά τέσσερα μόλις ακίνητα, δηλαδή γήπεδα, ένα οικόπεδο που διεκδικούμε δικαστικά και μάλιστα έχουμε κερδίσει την πρωτόδικη απόφαση και μέρος του κοιμητηρίου Χολαργού.
Από την πρώτη στιγμή, η τεχνική υπηρεσία αλλά και η νομική υπηρεσία του Δήμου συνεργάζονται στενά με σκοπό να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε η κυριότητα όλων αυτών των ακινήτων και οικοπέδων να παραμείνει στην δημοτική αρχή. Σε αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε μια εποχή κατά την οποία η οικονομική κρίση έχει πλήξει ιδιαίτερα τους ελεύθερους επαγγελματίες, η τοπική αγορά έχει ανάγκη την έμπρακτη και συνεχή στήριξη του Δήμου. Υπάρχει αυτή η στήριξη, και τι περισσότερο σκέφτεστε να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση; Και να μην ξεχάσω να σας θυμίσω Δήμαρχε τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι επαγγελματίες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ: όσα δίνει ο καταναλωτής για τη ΔΕΗ, σχεδόν άλλα τόσα καταβάλλει για δημοτικά τέλη!

Από την αρχή της θητείας μας έχουμε διοργανώσει ημερίδες και σεμινάρια, με σκοπό την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς,  όπως επίσης και προτρέπουμε τους κατοίκους μας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο εορτών να ενισχύουν την τοπική αγορά.
Επίσης έχουμε προβεί σε μείωση των δημοτικών τελών, κατά 75 %, η οποία ισχύει από 1/1/2018.
Με την έναρξη της νέας χρονιάς είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια νέα εφαρμογή, τον Οδηγό Πόλης, μέσω του οποίου θα μπορούν οι κάτοικοί μας, αλλά και οι επισκέπτες μας, να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν, καθώς και να δουν διάφορες δραστηριότητες που θα διοργανώνονται στο Δήμο μας.
Θα υπάρχουν διάφορες κατηγορίες, όπως τοπικά καταστήματα, υγεία, άθληση κ.α. και θα δίνεται η δυνατότητα χωρία κανένα κόστος, να καταχωρούνται οι επιχειρήσεις του Δήμου μας, από τους ίδιους τους επιχειρηματίες και να ενημερώνουν για δράσεις τους, για εκπτώσεις, κ.α. 

Προσφάτως μέσω της εφημερίδας μας εκφράσαμε την αντίθεσή μας στο γεγονός ότι η δημοτική σας Αρχή βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο. Δεν θέλω να ξαναθυμίσω στους αναγνώστες μας τα επιχειρήματά μας κατά του κ. Παυλόπουλου, πάντως θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός ευθύνεται για αρκετά από τα δεινά που έχουν επισωρευθεί στον τόπο αυτό. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την επιλογή σας;

Κύριε Βραχιολίδη,
Από το 2016 θεσμοθετήσαμε τις «Ημέρες Περικλέους», διοργανώνοντας μια σειρά από εκδηλώσεις προς τιμήν του Περικλή, που αναφέρονται στην εποχή της μεγαλύτερης ακμής του αρχαίου ελληνικού κόσμου, κατά την οποία άνθισε και η Δημοκρατία.
Όσον αφορά στην ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Παπάγου – Χολαργού, σας παραθέτω τα λόγια του ίδιου του που μας τίμησε με την παρουσία του και εκφώνησε στο δημαρχείο μας ομιλία στη λήξη των εκδηλώσεων “Ημέρες Περικλέους 2018”.
“Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα, υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Δημοκρατίας, η ανακήρυξή μου σ’ Επίτιμο Δημότη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και η απονομή του «Βραβείου Περικλέους». Υπό τα δεδομένα αυτά, και μέσα στο πλαίσιο της σημερινής τελετής, αφού προηγουμένως επισημάνω ότι η όλη τιμή δεν αφορά το πρόσωπό μου αλλά το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας (...)”.
Δεν θα είχα να προσθέσω ούτε λέξη στα λόγια του σαν απάντηση στην ερώτησή σας, ωστόσο θεωρώ χρέος μου να το κάνω.
Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος δεν τιμήθηκε ως φίλος, ως δημότης, ως πολιτικός σύμμαχος ή ακόμα και ως νομικός. Τιμήθηκε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως ανώτατος άρχοντας του Ελληνικού κράτους. Ή, όπως ακόμα καλύτερα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας μας με το άρθρο 30 ως “ρυθμιστής του Πολιτεύματος”. Ο δήμος μας, όπως οφείλει αλλά και όπως επιθυμεί, τιμάει την χώρα, το πολίτευμα, τους θεσμούς και φυσικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και προσωπικά σέβομαι και τιμώ τον Πρόεδρο και δηλώνω περήφανος για την εκδήλωση του δήμου μας.

Οφείλουμε όμως να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή και εσάς προσωπικά για τη στάση που κρατήσατε στο Μακεδονικό ζήτημα με το ψήφισμα που εκδώσατε. Φοβάστε κύριε Δήμαρχε ότι χάθηκε η υπόθεση της Μακεδονίας μας; Θα αναλάβετε κάποια επιπρόσθετη πρωτοβουλία; Έχετε να πείτε κάτι παραπάνω στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού γι’ αυτό το θέμα;

Το θέμα συζητήθηκε με δική μας πρωτοβουλία στο Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από διάλογο, καταλήξαμε σε ένα κοινό ψήφισμα στο οποίο - χωρίς κραυγές - εξηγούμε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους είμαστε βαθιά αντίθετοι στη “Συμφωνία των Πρεσπών”. Με το ίδιο ψήφισμα καλούσαμε όλους τους Έλληνες σε εγρήγορση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας, και αξιώναμε από την Ελληνική Βουλή να καταψηφίσει τη Συμφωνία.

Το μόνο που έχω να προσθέσω στο παραπάνω, επιδιώκοντας πάντα να μένω στα όρια των αρμοδιοτήτων μου, είναι ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα που κάποιοι στήνουν παίζοντας ένα άσχημο παιχνίδι. Αναφέρομαι στην προσπάθεια που γίνεται να χαρακτηριστούν ακραίοι ή εθνικιστές όσοι διαφωνούν με την Συμφωνία, όσοι αγαπούν την πατρίδα, όσοι αγωνιούν για την Ελλάδα μας. Να μην φοβάται κανείς να εκφράσει την άποψή του και να θυμόμαστε όλοι πως οι γνήσιοι πατριώτες δεν είναι εθνικιστές, όπως αντίστοιχα και οι ακραίοι εθνικιστές δεν είναι πατριώτες.



Εμείς ως εφημερίδα παλαιότερα υποστηρίξαμε έντονα την ανέγερση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Χολαργό. Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα, δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στην περιοχή μας; Θα αποτελούσε έναν φόρο τιμής στην Μακεδονία μας και μια απάντηση σε όσους θέλουν το ξεπούλημά της.

Τη στάση μου για το Μακεδονικό όπως είπαμε και πριν τη γνωρίζετε και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και μέσα από τη συμμετοχή μου στα συλλαλητήρια, αλλά και από δηλώσεις μου σχετικά με αυτό το θέμα.
Όσον αφορά στην ανέγερση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι ένα θέμα το οποίο θέλει μελέτη, σχετικά με το κόστος, το μέρος στο οποίο θα μπορούσε να τοποθετηθεί, μιας και στο Δήμο μας υπάρχουν αρκετά αγάλματα και προτομές και κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε και αυτό.

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Δήμαρχε. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχία οικογενειακή και προσωπική.

Κύριε Βραχιολίδη, σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη.

Εύχομαι σε εσάς και σε όλους τους συμπολίτες μας, Καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας και για τη νέα χρονιά που θα έρθει, εύχομαι μην υπάρχουν άνθρωποι δυστυχισμένοι, άνθρωποι μόνοι και παιδιά που δεν χαμογελούν.


1 σχόλιο: