Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: "ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ: "ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΔΙΕΠΡΑΞΕ!

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα του 2018 δεν συνέβη ποτέ. Προδοσία από την κυβέρνηση τσίπρα-Καμμένου που δεν έγινε ούτε επί Εφιάλτη που βοήθησε τα στρατεύματα του Πέρση Ξέρξη να διέλθουν από τα στενά για να συντρίψουν τις δυνάμεις του Λεωνίδα! 
Η Ελλάδα παραδίδεται στους εχθρούς της με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου. Την ώρα που τα Σκοπιανά ΜΜΕ οργιάζουν υπέρ της -δήθεν- μακεδονικής μειονότητας που υπάρχει στην Ελλάδα, τα δικαιώματα της ...

οποίας προστατεύουν οι γείτονες, εδώ...σφυρίζουν αδιάφορα και περνού τη Συμφωνία των Πρεσ[πών από τη Βουλή μας! 
Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το pronews.gr:
Τα προβλήματα που δημιουργεί η Συνθήκη των Πρεσπών ξεπερνούν κάθε όριο καθώς με την υπογραφή της τα Σκόπια όχι μόνο πήραν τα κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας αλλά τώρα «ξεφυτρώνει» και «μακεδονική» μειονότητα εντός του ελληνικού εδάφους στην βόρεια Ελλάδα.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ αναφέρονται σε «Μακεδόνες» της Ελλάδας που διοργανώνουν «μακεδονικές» γιορτές!

Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Νάουσαστο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων και αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Στο οποίο παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα ‘Μακεδονικό Μεράκι’ που αποτελείται από ‘Μακεδόνες’, από την Ελλάδα, αναφέρει το echedoros.

Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη ‘μακεδονική’ συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι:

«Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Ότι δεν είμαστε εδώ
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Αλλά είμαστε εδώ
Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
Στη γη μας τη Μακεδονία.
Είμαστε εδώ και παραμένουμε
Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».

Το φιλοσκοπιανό «Ουράνιο Τόξο» στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή «μακεδονική» γιορτή.

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου