Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ 13 ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! ΕΛΛΑΣ 2019...

Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε ερήμην σε οκτώ χρόνια φυλάκιση επειδή άλλαξε την ημερομηνία στο απολυτήριο Δημοτικού....

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, η Δ.Κ., μητέρα 13 παιδιών που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Η κατηγορούμενη φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού και να έβαλε σαν έτος αποφοίτησης το 1980 και όχι το 1981. Η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε το απολυτήριο προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απουσίαζε από το πρώτο δικαστήριο αφού πρώτα είχε ζητήσει αναβολή εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής», ενώ είχε προσκομίσει και ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και  δικάστηκε ερήμην.
Η έφεση εκδικάζεται στο 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στις 5 Μαρτίου. 
πηγή: reader.gr, τίτλος: (παραλλαγμλενος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου