Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΑΡΠΑΖΕΙ" ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!



ήδη ψηφίσει εδώ και καιρό. 
Σε λίγη ώρα στο ΔΣ Χολαργού-Παπάγου συζητείται αυτό το θέμα, με τον Δήμο να έχει την πρόθεση να υπακούσει στον νόμο και να καταθέσει όλα τα αποθεματικά του. Θα πρόκειται για κανονικό πλιάτσικο, ειδικά στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου ο οποίος είναι πολύ εύρωστος οικονομικά (σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ), χρήματα τα οποία ουσιαστικά θα πάνε υπέρ των δανειστών! Οι δανειστές οι οποίοι αφού εξόντωσαν την Πατρίδα και αφού κούρσεψαν τη δημόσια περιουσία, αρπάζοντας τα σπίτια του λαού, τώρα θα κάνουν πλιάτσικο και στα ταμεία των δήμων με συνέπεια να τους στραγγίξουν οικονομικά και να εξοντώσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Τι στάση λοιπόν θα κρατήσει ο Θανάσης Βαλυράκης και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου; Θα είναι συνεπείς προς τα όσα έχουν πει; 
Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε και διαφοροποιήσεις μέσα στην παράταξη του Δημάρχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου