Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΕ/ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ.. (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Αυγενάκης ο οποίος κατά την κοπή πίτας της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ που έγινε χτες (7/2/2019) στο Αμφιθέατρο Χολαργού, όχι μόνο δεν έκανε καμία αναφορά στη ...
Μακεδονία μας και στην προδοσία που συντελέσθηκε προ ημερών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ξεπούλημα το ονόματός της στα Σκόπια, αλλά αντιθέτως έδωσε κατεύθυνση (αν όχι εντολή) στην Πρόεδρο της Β3 Νομαρχιακής κ. Χατζηαθανασιάδου (εδώ στη φωτό μαζί της) να κόψει το δεύτερο κομμάτι πίτας (μετά από αυτό που αφιερώθηκε στον Χριστό), για τον μετανάστη! Προφανώς, ο κ. Αυγενάκης αναφερόταν στους λαθρομετανάστες ή παράτυπους μετανάστες (όπως τους λένε επσήμως) που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας και την εποικίζουν! 
Όμως, για τη Μακεδονία ούτε λέξη δεν είχε να πει γραμματέας της ΝΔ. Αντιθέτως, αναφερόταν συνέχεια στον κ. Τατσόπουλο (τον φίλο του) που προσφάτως μεταγράφηκε στη ΝΔ (προερχόμενος παλαιότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ)! 
Αυτά φίλες και φίλοι γίνονται εντός της ΝΔ η οποία προβλέπεται να αναλάβει τη ΝΔ μετά τον ΣΥΡΙΖΑ! 
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αυγενάκης πρωταγωνίστησε με την παρουσία του στο Athens Pride, με τους ΛΟΑΤΚΙ!  Καταλαβαίνετε ποια είναι η μετάλλαξη που έχει υποστεί η ΝΔ διά του κ. Αυγενάκη, μια και το "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια" μετατρέπεται σε "ζήτω η λαθρομετανάστευση, η ΛΟΑΤΚΙ" και...τσιμουδιά για τη Μακεδονία μας!
Να υπογραμμίσουμε ότι ο Σάκης Ιωαννίδης (υποψήφιος βουελυτής), προς τιμήν του αφιέρωσε κομμάτι της βασιλόπιτας στη Μακεδονία! Επίσης η Ζωή Ράπτη μίλησε για το έθνος των Ελλήνων. Μπράβο και στους δύο, 'όμως ο κ. Αυγενάκης, το κορυφαίο στέλεχος μετά τον Μητσοτάκη για τη ΝΔ δεν έβγαλε άχνα για τη Μακεδονία ή για τον πενόμενο Έλληνα! Ούτε ένα κομμάτι πίτας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου