Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΗ LACTA! ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ "ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ"!

Έλα να καταρρίψουμε την προπαγάνδα των νεοταξιτών, των ισοπεδιστών, και των μπουρδολόγων.
ΝΑΙ...

στα στερεότυπα στην αγάπη και τον έρωτα.
ΝΑΙ στο φυσιολογικό.
χρηστος φορακης Η ΑΛΗΘΕΙΑ.......Η σοκολατα Lacta της ελληνικης εταιριας ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ. πουληθηκε στην Kraft foods. Στον χωρο επικρατει παγκοσμιως εδω και δυο δεκαετιες ενας κυκλωνας συγχωνευσεων και επιθετικων εξαγορων. Λιγο αργοτερα η Kraft εξαγοραστηκε απο την εταιρια Mondelez.

Ετσι η Mondelez εγινε ιδιοκτητης της Lacta που παραγεται μονο στην Ελλαδα.
Μεγαλοιδιοκτητες της Mondelez ειναι ο Γουορεν Μπαφετ που επαιξε σκοτεινο ρολο στην Ελληνικη Κριση. Ακομα χειροτερα, μεγαλοιδιοκτητης ειναι η τραπεζα BlackRock για την οποια σας εχω εξηγησει τι ρολο επαιξε στην κριση χρεους το 2010.

Το κερασακι στην τουρτα σας το αφησα για το τελος.

600.000 μετοχες της Mondelez ποιος λετε να εχει; Μα ποιος αλλος; Ο George Sorros...

Για την ακριβεια η εταιρεια του Soros Fund Management LLC απεκτησε στο Δ' τριμηνο του 2018, αρχικα, 541,700 μετοχες της Mondelez!

Επειδη σημερα ολη μερα καναμε την πλακα μας (και καλα καναμε) ειπα λοιπον να κλεισω το βραδυ μας , σοβαρευοντας το θεμα. Γιατι τελικα να ξερετε, τιποτα δεν γινεται τυχαια...
Αυτα....

ΥΓ.
Το ονομα Mondelez προερχεται απο δυο λατινογενεις λεξεις mundus ("world") + delez, "modi delicious", διαφορετικη νοστιμια .....

Αυτα ...εις διπλουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου