Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ (ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ) ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!


Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα μας έχει φτάσει σε αυτό το κακό χάλι: Το Ελεγκτικό Συνέδριο, ο εντεταλμένος δικαστικός φορέας που ελέγχει τη νομιμότητα των δαπανών του κράτους, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το οικονομική κατάντια της χώρας. Ακριβώς επειδή θεωρούσε ως νόμιμες τις περισσότερες παράνομες κρατικές δαπάνες και επειδή έκανε επί δεκαετίες έκανε τα στραβά μάτια,  η Ελλάδα οδηγείται στο χείλος της καταστροφής.
Σήμερα λοιπόν για να επιβεβαιωθεί η διαχρονική διαπλοκή μεταξύ Πολιτείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Ραγκούσης –Παπακωνσταντίνου εξέδωσαν την 62429 ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) , στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την οποία δίνουν εκλογική αποζημίωση σε περισσότερους από 350 υπαλλήλους του Ελεγκτικού Συνεδρίου!!!
Η Πολιτεία δηλαδή έκοψε τα 250 ευρώ της εκλογικής αποζημίωσης από τους δημοτικούς υπαλλήλους, που ξεροσταλιάζουν στους δήμους και στα εκλογικά κέντρα για να φέρουν σε πέρας την εκλογική διαδικασία και δίνει 450 € σε κάθε υπάλληλο του ελεγκτικού συνεδρίου ως εκλογική αποζημίωση!!!

Η μόνη απασχόληση εκάστου υπαλλήλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις εκλογές, είναι να βεβαιώνει την εκλογική δαπάνη από το σουβλάκι ή το τοστ που θα φάει ο δικαστικός αντιπρόσωπος κατά την ημέρα των εκλογών!!!  Γι’ αυτήν ακριβώς τη...  σπουδαία απασχόληση των υπαλλήλων του  Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Ραγκούσης- Παπακωνσταντίνου αποφάσισαν να δαπανήσουν 150.000 € από τα Ταμεία του Κράτους. 
Τα παίρνουν από τους δύσμοιρους δημοτικούς υπαλλήλους για να τα δώσουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου