Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο ΞΥΔΗΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΞΥΔΗΣ: «ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ»


Ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του αντιπάλου του Νικολάου άσκησε ο Δήμαρχος Παπάγου κατά την τελευταία προεκλογική του ομιλία η οποία έγινε χθες βράδυ στην οδό 25ης Μαρτίου (απέναντι από το Δημοτικό μέγαρο Παπάγου) και σε παράλληλο χρόνο με την ομιλία του Νικολάου, η οποία διεξαγόταν έξω από το Δημαρχείο Χολαργού.
Η ομιλία Ξύδη η οποία έγινε μπροστά σε τουλάχιστον 500 άτομα, ήταν ένας καταπέλτης σε βάρος του Νικολάου, με επιχειρήματα και video-wall ντοκουμέντα. Ο κ. Ξύδης χαρακτήρισε χωρίς φειδώ «συκοφάντη και πολιτικό αμοραλιστή» τον αντίπαλό του Δήμαρχο Χολαργού,  ο οποίος «αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες του για τα τεράστια χρέη που δημιούργησε στον Δήμο Χολαργού έχει και το θράσος να καταφεύγει σε συκοφαντίες σε βάρος μας, λέγοντας ότι -δήθεν- και ο Δήμος Παπάγου έχει χρέη.  Δείτε τι έλεγε ο κ. Νικολάου όταν παρακολούθησε τον τελευταίο δημοτικό απολογισμό μας».

Αμέσως, σε γιγαντοοθόνη  προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο (πάνω φωτό) με τους επαίνους και διθυράμβους Νικολάου προς τον Ξύδη για τον «άρτιο και εμπεριστατωμένο» όπως χαρακτήριζε τον απολογισμό του Δημάρχου Παπάγου. Μάλιστα ο κ. Νικολάου επανέλαβε δύο φορές τους επαίνους προς τον Ξύδη, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος για τον Χολαργό δεν είχε καταρτίσει τέτοιον απολογισμό!  Ιδού τι ακριβώς έλεγε το ηχητικό ντοκουμέντο:  «Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο για τον απολογισμό που έκανε. Εμπεριστατωμένος, σαφής και έδινε και στον πιο απλό πολίτη να καταλάβει τι και πώς έχει κινηθεί ο Δήμος οικονομικά και τεχνικά κατά το έτος 2009. Είναι από τους λίγους δήμους, έχω ακούσει και άλλους απολογισμούς, πιθανόν και εμείς να μην έχουμε κάνει τέτοιο απολογισμό. Μπράβο Βασίλη, σε συγχαίρω γι’ αυτό».  
Γέλια και ειρωνείες προς το πρόσωπο του Νικολάου για την αφερεγγυότητά του, διέκοψαν για λίγο  την ομιλία Ξύδη, ο οποίος επανήλθε για να τονίσει:
«Γελάμε με τον κ. Νικολάου αλλά αναγκάζομαι να προβάλλω το ντοκουμέντο γιατί ο κ. Νικολάου δεν σεβάστηκε ούτε το πολιτικό κλίμα ούτε τον Δήμο Παπάγου. Αποδείχθηκε συκοφάντης και πολιτικός αμοραλιστής. Αντί να δει πώς κατάντησε τον δήμο του ο οποίος είναι από τους πιο χρεωμένους δήμους σε όλη την Ελλάδα, έρχεται να μας συκοφαντήσει ότι κι εμείς –δήθεν- έχουμε χρέη στο Δήμο Παπάγου. Ο κ. Νικολάου ο οποίος δεν έχει καταθέσει τα τελευταία 4 χρόνια ούτε ισολογισμό ούτε απολογισμό του Δήμου Χολαργού, έχει το θράσος να κατηγορεί σήμερα τον δήμο μας ο οποίος είναι απόλυτα διαφανής και με θετικό πρόσημο».
Ο κ. Ξύδης διάβασε και την καταγγελία των εργαζομένων του δήμου Χολαργού σε βάρος του Νικολάου:  "Καταγγέλλουμε την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Δ. Νικολάου που μετέρχεται μεθόδους εργασιακής ζούγκλας όπως: Ανασφάλιστη εργασία, υπεξαίρεση αποδοχών (ποσοστών υπηρεσίας σερβιτόρων), μη καταβολή προσαυξήσεων κ.λ.π. Οι εκβιασμοί του Δημάρχου και του περιβάλλοντός του προς τους εργαζόμενους ότι «…δεν θα ξαναβρείτε δουλειά στο Δήμο είτε αλλού όσο περνάει από το χέρι μας…», μας θυμίζουν άλλες ξεπερασμένες εποχές».
Με όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά ακόμα ο κ. Ξύδης κέρδισε τις εντυπώσεις, σαρώνοντας τον Νικολάου αλλά και συγκεντρώνοντας τον ενθουσιασμό του πλήθους, μερικοί εκ των οποίων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και συνθήματα υπέρ του Ξύδη.

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΞΥΔΗ!

Ο Αντώνης Πολύδωρας επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι είναι σε κοινή πορεία με τον Βασίλη Ξύδη, στηρίζοντας ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητά του. Ήταν παρών στην εκδήλωση και καθόταν στην πρώτη θέση των καθισμάτων (τον βλέπουμε στο παραπάνω στιγμιότυπο, έχοντας δίπλα του τον κ. Δεμέστιχα και πιο δίπλα τον κ. Πανταζόπουλο), αδιαφορώντας χαρακτηριστικά για το τι έλεγε ο Νικολάου, που την ίδια ώρα πραγματοποιούσε την δική του  συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Χολαργού. Ο Αντώνης Πολύδωρας μάλιστα, χειροκρότησε πολλές φορές τον Ξύδη, την ώρα που ο τελευταίος μιλούσε  και κατακεραύνωνε τον Νικολάου!

Όλα αυτά και με δεδομένο ότι ο Ξύδης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην επιχειρηματολογία αλλά και επειδή η δύναμη των Πολυδωραίων παίζει καταλυτικό ρόλο κάθε φορά στις εκλογές, είναι πολύ πιθανό ο Νικολάου να βρεθεί τρίτος και έξω από το εκλογικό παιχνίδι το βράδυ των εκλογών.
Εκτός και αν υπάρξουν απρόβλεπτες εκπλήξεις.  

ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΙΘΕΙ....
ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Νικολάου, έγινε έξω από το Δημαρχείο Χολαργού ενώπιον 500 ατόμων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έχει εξελιχθεί σε άνετο μπαλκονάτο πολιτικό, ο οποίος έχει καλή επικοινωνία με το κοινό. Μάλιστα σε κάποια στιγμή του λόγου του, είπε: «τι να τα κάνω τα χαρτιά δεν τα χρειάζομαι» και άρχιζε από στήθους να εκφωνεί τον λόγο του.
Όμως ο Νικολάου αν πείθει, θα πείθει όσους δεν τον ξέρουν ή τον έβλεπαν για πρώτη φορά στο μπαλκόνι.
Η πολιτική του είναι ήδη γνωστή τα τελευταία 8 χρόνια, μέσα στα οποία βύθισε τα οικονομικά του δήμου του,  καθιστώντας τον έναν από τους πιο χρεωμένους δήμους πανελληνίως.
Κατά τα άλλα,  ο Νιικολάου προσπάθησε πάλι να επαναφέρει το θέμα των οικονομικών του δήμου Παπάγου, λέγοντας ότι «ψεύδεται ο Ξύδης, επειδή  αποκρύπτει τα χρέη του δήμου του, τα οποία φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ» (!!!) Όπως όμως αναφέρουμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πολιτικό ψεύδος είναι του Νικολάου ο οποίος, σύμφωνα με ομολογία στελέχους του, σχεδίασε και δημοσιοποίησε το πυροτέχνημα περί χρεών του δήμου Παπάγου για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους!
Ο Νικολάου κατήγγειλε τον Ξύδη για εγκατάλειψη της Κάτω Ζώνης Παπάγου, για το γεγονός ότι έχει εγκαταστήσει τα απορριμματοφόρα του δήμου μέσα στο δάσος και για το ότι "θέλει να καταστρέψει το γήπεδο Παπάγου για να κάνει υπόγειο γκαράζ." Όπως δήλωσε ο Νικολάου "θα απομακρυνθούν τα απορριμματοφόρα από το δάσος, όπως επίσης το γήπεδο δεν θα χαλάσει αλλά αντίθετα θα αξιοποιηθεί και θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας". Επίσης ο Νικολάου καταδίκασε τον Ξύδη για το γεγονός ότι έχει επιβάλει πολύ υψηλά δημοτικά τέλη, υπογραμμίζοντας ότι «όταν αναλάβουμε την νέα Δημοτική Αρχή θα μειώσουμε τα δημοτικά τέλη στου Παπάγου και θα τα εξομοιώσουμε με αυτά του Χολαργού».


2 σχόλια:

  1. Βραχιολίδη για τσέκαρε μία τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του blog σου...

    Α! Και για να μην ξεχνάνε οι παλιοί και να μαθαίνουν όσοι δεν σε ξέρουν...

    "ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΚΗ!

    Η δίκη ήταν δύσκολη και κρίσιμη. Άκριτα , ΠΡΩΤΌΔΙΚΑ φόρτωσαν στον δημοσιογράφο με 8 μήνες φυλάκιση. Η πρώτη αυτή καταδίκη είχε γίνει σημαία πανηγυρισμών από τον ναυαρχίδα δήμαρχο στου Παπάγου. Κυκλοφόρησε φυλλάδιο με δαπάνες του Δήμου, στηλιτεύοντας τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με ένα στόχο να εμφανίσει αυτόν και την ιστορική εφημερίδα του ως αναξιόπιστους… Πού πας ρε τενεκέ ξεγάνωτε … Η εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ υπάρχει πριν ανακαλύψεις εσύ πως υπάρχεις… Και υπάρχει ακριβώς λόγω της αξιοπιστίας που εκπέμπει επί σαράντα χρόνια περίπου.

    Ο Ανδρεουλάκος σήμερα στην αγόρευσή του, είχε κυριολεκτικά λυσσάξει … Έφθασε να διεκδικεί δικαιοσύνη και με αίμα!Είχε παλαβώσει…Αν και πάντα η είκόνα του, η δημόσια ήταν παλαβή!

    Αν και η υπόθεση ήταν απλουστάτη, πεντακάθαρη, την ανέλυσε εμπεριστατωμένα επί 20 λεπτά στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας. Από πουθενά δεν προέκυπτε ότι η λέξη “ναυαρχίδα” που απέδιδε σε ένα εγκαταλειμένο σκαφίδιο,ο συντάκτης ,αφορούσε την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου…΄Οδήμαρχος όμως ήθελε την καταδική του συγκεκριμένου δημοσιογράφου… ΄Ηθελε σώνει και καλά να θεωρηθεί ως ναυαρχίδας ο ίδιος… πάθος του!!!!Ε, αφού τόσο το ήθελε… εμείς από δω και πέρα θα τον αποκαλούμε ..>

    ναυαρχίδα ΞΥΔΗ, δήμαρχε Παπάγου!"
    (από press-bank.gr)

    ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο λαμογιο ο Νικολαου, λιγες μερες πριν το δευτερο γυρο τακτοποιει τις υποχρεωσεις του και υπογραφει νεο κολυμβητηριο, εργο 3.5 εκατ. ευρω (μαζι με το δημο Αγ Παρασκευης) μη και γινει καμια στραβη και δε βγει. Σα δε ντρεπομαστε, αλλα αφου τοσοι ξεπουλημενοι τον ψηφιζουν ακομα κι αλλοι τοσοι δεν ξεκουβαλιουνται να πανε να ψηφισουν, να τον χαιρομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή