Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ»!!!


Εκπληκτικό, φοβερό όσο και αποκαλυπτικό του ύπουλου και ανέντιμου προεκλογικού κλίματος που σχεδιάστηκε από τον Νικολάου, προκειμένου να πλήξει την υποψηφιότητα του βασικού του αντιπάλου, Βασίλη Ξύδη! Σημαίνον στέλεχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Νικολάου, από τα σημαντικά και προβεβλημένα στελέχη του συνδυασμού, σε προχθεσινή συνομιλία που είχε με τον εκδότη-δημοσιογράφο του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» Μάκη  Βραχιολίδη, ομολόγησε το εξής εκπληκτικό:
«Ο Ξύδης έχει απόλυτο δίκιο αναφορικά με τα οικονομικά του Δήμου Παπάγου. Όμως ο σχεδιασμός από την πλευρά του Νικολάου και της παράταξης, υπήρξε σκόπιμος και δόθηκε επίτηδες αυτή η διάσταση ώστε να δημιουργήσει  εντυπώσεις στους ψηφοφόρους και να πλήξει όσο το δυνατόν περισσότερο την εικόνα του Ξύδη»!!!
Αυτή και μόνον η δήλωση, αποκαλύπτει το πώς διεξάγονται σήμερα οι προεκλογικοί αγώνες: Με χτυπήματα κάτω από την μέση και με λάσπη. Ρίξε όσο περισσότερη λάσπη μπορείς, πες πολιτικά ψεύδη και μπορεί να βγεις κερδισμένος.
Κάπως έτσι δεν κέρδισε τις εκλογές ο Παπανδρέου; Λέγοντας ψέματα ότι «υπάρχουν λεφτά», καταδικάζοντας την πολιτική μειώσεων των μισθών και συντάξεων, με αποτέλεσμα να παραπλανήσει και να υποκλέψει την ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και όταν ήρθεστην εξουσία, τάραξε τον ελληνικό λαό στις περικοπές μισθών και συντάξεων, έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ και την οδηγεί μαθηματικά στην χρεωκοπία.

Η εφημερίδα μας δεν αποκαλύπτει ούτε πρόκειται να αποκαλύψει το όνομα του υποψηφίου που μας ομολόγησε τα παραπάνω και για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας και για να μην πλήξει την δική του υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου