Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΞΥΔΗ!

ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ... ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!


Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο ALTER σήμερα στις 10.00 το πρωί όπου ο Γιώργος Αυτιάς είχε καλεσμένους στην εκπομπή του τον Δ.Νικολάου και τον Β.Ξύδη, οι οποίοι αναμετρώνται την Κυριακή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε Παπάγο-Χολαργό.
Ο Β.Ξύδης υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής του Δήμου του όταν και τόνισε ότι ο Παπάγου είναι ένας υγιής Δήμος με θετικό πρόσημο, σε αντίθεση με τον Δήμο Χολαργού ο οποίος χρωστάει πολλά εκατομμύρια ευρώ. 
Ο Νικολάου -τα πήρε πάλι στο κρανίο-  και άρχισε να ...πιπιλάει την ίδια καραμέλα, αυτή που... σχεδίασε με δικούς του επιτελείς για να χτυπήσει... κάτω από την ζώνη τον Ξύδη. Είπε λοιπόν ότι  "ο Δήμαρχος Παπάγου ψεύδεται" (ποιος μιλάει) και ότι "αποκρύπτει την έκθεση των ορκωτών λογιστών οι οποίοι λένε ότι ο Δήμος Παπάγου χρωστάει πάνω από 3.000.000 ευρώ".
Ο Ξύδης δήλωσε ότι τα "όσα λέει ο Νικολάου είναι ανακρίβειες και ότι αντιθέτως ο Δήμος Παπάγου έχει να λαμβάνει και δεν χρωστάει τίποτε".
Ο Γιώργος Αυτιάς, αντιλαμβανόμενος ότι το κλίμα φορτιζόταν επικίνδυνα και επειδή ο χρόνος της εκπομπής του τελείωνε, πήγε και στάθηκε πάνω από τους δύο άνδρες και τους είπε:
"Μονιάστε μωρέ και πάτε ενωμένοι να φτιάξετε το νέο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Δώστε τα χέρια, φιληθείτε". Αφού έκαναν χειραψεία,  ο Νικολάου, έσκυψε και φίλησε τον Ξύδη!!!
Η εικόνα ήταν ακπληκτική.
Τώρα, τι είδους φιλί ήταν αυτό, θα το δούμε μεθαύριο Κυριακή!

8 σχόλια:

  1. Τα επίσημα έγγραφα του κ Νικολάου προφανώς και είναι αληθή(υπογράφονται από ορκωτούς λογιστές!!).
    Καλό θα ήταν να γίνετε όντως "ανεξάρτητος παρατηρητής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο για τα οικονομικά. Έχω να προσθέσω ότι το sms στο οποίο αναφέρθηκε ο κύριος Νικολάου εστάλη και σε μένα και λέει "οι Έλληνες ψηφίζουν Ξύδη"!
    Ντροπή σας κύριε Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια στις ευρωεκλογές ο κ. Ξύδης τι στήριζε ; Όχι πάντως Νέα Δημοκρατία....και δεν θέλω διαψεύσεις γιατί θα πέσει πολύ γέλιο !!! Αυτά για αρχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ κ. Βραχιολίδη ;
    Ανεπανάληπτο· δεν έχει ξαναγίνει. Το Συμβούλιο Επικρατείας, με την απόφαση 3231/5-10-05 χαρακτήρισε "ανεπίδεκτη δικαστικής εκτιμήσεως" την αίτηση που υπέβαλε ο Δήμος Παπάγου στο Σ.τ.Ε. για να υποστηρίξει τη "νομιμότητα" του Πολιτιστικού τέλους. Παρά ταύτα, απτόητος ο Β. Ξύδης, αλλά και στοχεύοντας να τραινάρει την εκκρεμοδικία, ζήτησε να κριθεί η αίτησή του και από τη διευρυμένη σύνθεση του Β΄ Τμήματος. Ετσι, το επταμελές Β΄ Τμήμα κατάφερε νέα "σφαλιάρα" στον κ. Ξύδη, επαναλαμβάνοντας με την 42/11-1-07 απόφαση, οτι το Πολιτιστικό τέλος είναι παράνομο και τον καταδίκασε και στα δικαστικά έξοδα εξ 920€. Σοφός ο λαός με την παροιμία: "Μονάχος πάει και ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνου".

    Φυσικά ο κ. Ξύδης πάλι δεν συμμορφώθηκε & συνέχισε να εισπράττει το Πολιτιστικό τέλος μέχρι τις 31-12-07, κρυφά, χωρίς να φαίνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ, διότι το είχε ενσωματώσει στο δημοτικό φόρο.

    Ας μας απαντήσει, όπως (δεν) μας απάντησε για το εργολαβικό όφελος: γιατί σταμάτησε να εισπράττει το Πολιτιστικό τέλος από 1-1-2008, εφ' όσον το Δημ. Συμβούλιο δεν πήρε σχετική απόφαση; Τέτοιο Δήμαρχο, που υποστηρίζει ενώπιον των δικαστηρίων το παράνομο όφελος υπέρ του εργολάβου και τους παράνομους φόρους εις βάρος των δημοτών, πρώτη φορά βλέπουμε. Τελικά, μάλλον έχουμε αδικήσει τον Νικολάου, αν τον συγκρίνουμε με τον Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ, ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΠΟΣΟ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή στο άρθρο δεν παρουσιάζεται η αλήθεια δειτε το video εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=yWN62wsTYSY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο βραχιολιδης στηριζε μετα μανιας τον δεμερτζη.τωρα προσπαθει να πιαστει απο αλλου..αλλα επρεπε να ξερει πώς οταν κατι στραβωνει μια φορα και δευτερη φορα δεν γινεται την τριτη να ισιωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο με το στραβωμα ισχυει και για τη δημαρχια Νικολαου. Αμα ειμαστε τοσο ζωα και τον βγαλουμε ετοιμαστειτε να ξεβρακωθειτε οικονομικα. ΕΙμαστε αξιοι της μοιρας μας, ηδη 2 τετραετιες δυσκολα το πιστευα αλλα και 3η;;;; Τραγικη κατασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή