Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μια διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς σχεδιάστηκε η κρίση σε βάρος της Ελλάδος και της Ευρώπης, όπως μας την έστειλε ο Δημήτρης Λαζαρίδης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  HONECER (ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙAΣ της  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ )  σε  ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού SPIEGEL της Δυτικής Γερμανίας  το έτος 1989 , τότε που όλοι οι ¨δημοκράτες¨ πανηγύριζαν για τις εξελίξεις στο Σύμφωνο Βαρσοβίας , και την πολιτική  Γκορμπατσόφ , το πώς βλέπει την πιθανότητα ενοποίησης των δύο Γερμανιών  . 
« Όσο θα είμαι εγώ Ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας δεν θα επιτρέψω την ενοποίηση με την Καπιταλιστική Γερμανία . Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ενοποίησης θα είναι είτε πόλεμος με όπλα είτε οικονομικός πόλεμος σε όλη την Ευρώπη. Θα είναι ένα αποτέλεσμα  αρνητικό όχι μόνο για τους ίδιους τους Γερμανούς αλλά για  όλους  τους Ευρωπαίους.»
Είκοσι Χρόνια μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου – που για κάποιους χώριζε τους Γερμανούς;- Υψώθηκε ένα καινούριο τοίχος που καθημερινά φυλακίζει όλους τους Ευρωπαίους και μας ξεχωρίζει από την νέα οικονομική κοινωνική τάξη - που θυμίζει δουλοκτητική κοινωνία σε σύγχρονη – εκσυγχρονισμένη μορφή. Είναι η τάξη που υπεραναπτυγμένου  ιμπεριαλισμού , των ολιγαρχιών που συγκεντρώνει στα χέρια ελάχιστων όλο τον πλούτο που όλοι είχαμε παράγει αυτά τα χρόνια.
Όσο σε ένα τμήμα της Γερμανίας κυμάτιζε η κόκκινη σημαία δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Ούτε η επέμβαση και σφαγή της Γιουγκοσλαβίας , και ξαναμοιράσματος των Βαλκανίων.  Αντίθετα υπήρχε η δυνατότητα και η πίστη στο σύνολο των Ευρωπαίων για ανατροπή της καπιταλιστικής διακυβέρνησης. 
Σήμερα με τον ΓΑΠ και την υπόλοιπη παρέα που μας επέβαλαν ξεπουλάνε συνέχεια την χώρα , και προσπαθούν να διαμορφώσουν τέτοια εξάρτηση που να μην είναι δυνατή η ανατροπή της παρά με ένα τρόπο. Λογαριάζοντας προφανώς χωρίς τον Ξενοδόχο. Αλλά ξεχνάνε ότι εδώ είναι Βαλκάνια. 
ΜΕΡΙΚΑ    ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΩΡΕΑΝ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΤΩΝ  ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ
Το  σωτήριο έτος 2006  σε  συζήτηση  στο Ευρωκοινοβούλιο για το πώς και με ποιόν τρόπο θα υλοποιηθεί η συνθήκη  της  Λισαβόνας   Βρετανός Ευρωβουλευτής έριξε την «καλύτερη» ιδέα.  Ξεκινάμε  από  την  Ελλάδα που έχει ισχυρό κομουνιστικό και εργατικό κίνημα . Αν μπορέσουμε να τα επιβάλουμε εκεί προχωράμε παραπέρα.
Για αυτό και η αμέριστη βοήθεια στις εκλογές του 2009 προς τον ΓΑΠ , για να κερδίσει τις εκλογές. Είχαν εμπιστοσύνη στον απόγονο ενός άλλου ΓΑΠ που είχε αιματοκυλίσει την Αθήνα το Δεκέμβρη του 1944, και τους είχε παραδώσει την χώρα. Οι  πίνακες δίνουν εξήγηση γιατί ξεκινάν από την Ελλάδα και αν πράγματι η Ελλάδα έχει το πρόβλημα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου