Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ  ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ 
ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Οι ώρες είναι περισσότερο κρίσιμες από ποτέ για την πατρίδα. Με τους εγκληματικούς-προδοτικούς χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου, η Ελλάς βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καταστροφική πορεία, η οποία δεν πρόκειται να ανακοπεί εφόσον εξακολουθούν να παραμένουν στην Κυβέρνηση τα ίδια πολιτικά ανδρείκελα. Ως μόνη λύση  προβάλλει η δημιουργία εθνοσωτήριου σχήματος από άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, με υψηλό πατριωτικό φρόνημα αλλά και από έμπειρους τεχνοκράτες και οικονομολόγους.
Ο Μάκης Βραχιολίδης κατά την προχθεσινή του παρουσία στο KONTRA CHANNEL υπογράμμισε ότι η  Λιάνα Κανέλλη αποτελεί την μεγάλη ελπίδα για την χώρα. Είναι ανάγκη η φλογερή, πατριώτισσα και έμπειρη ήδη πολιτικός, να ηγηθεί αυτού του πολιτικού σχήματος που θα οδηγήσει την χώρα μακριά από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και στην διέξοδο από την κρίση.
Ο εθνικός μειοδότης Παπανδρέου με τις κάτω από το τραπέζι συμφωνίες με τους διεθνείς τοκογλύφους, με τα συνεχή ψέματα στον ελληνικό λαό και με τα περί μειωμένης εθνικής κυριαρχίας που τσαμπούναγε κάθε τόσο, δεν θα σταματήσει εδώ. Ήδη έχει ετοιμάσει το πακέτο της προς πώληση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ευρώ, μια πώληση η οποία θα συνεχιστεί με εντατικότερο ρυθμό και που θα αφορά ακόμη και στο ξεπούλημα του Αιγαίου, της ΑΟΖ κ.λ.π.
Ο Παπανδρέου αποτελεί τον μεγάλο Εφιάλτη για την πατρίδα μας, τον άνθρωπο που έχει ανοίξει διάπλατα την κερκόπορτα για την λεηλασία της Ελλάδος από τους διεθνείς απατεώνες,  τα κοράκια της Ε.Ε. και τους γείτονες επιβουλείς της.  

Το Κ.ΚΕ. ας φερθεί πατριωτικά και μην «καίει» το σπουδαίο εθνικό κεφάλαιο Λιάνα Κανέλλη, αφήνοντάς την απλά να ξεσπαθώνει μέσα από την Βουλή ή  τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ας βάλει στην πρωτοπορία του αγώνα την  Λιάνα Κανέλλη, θέτοντάς την στην ηγεσία  ενός εθνοσωτήριου, οικουμενικού πολιτικού σχήματος, στο οποίο να συμμετέχουν πολλοί εξωκοινοβουλευτικοί, πνευματικοί, οικονομικοί, τεχνοκρατικοί παράγοντες, προκειμένου να οδηγήσουν την πατρίδα στην έξοδο από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο μας έχει βάλει ο Παπανδρέου και η παρέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου