Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ!


ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΜΑΚΗ: «ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΚΑΡΥΔΗ.  ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»!
Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της διαθήκης των αδελφών Καρύδη από την στιγμή που ο Δήμαρχος κ. Ξύδης αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα το περιεχόμενό της, καθώς και πολλές λεπτομέρειες οι οποίες όμως χρειάζονται περαιτέρω έρευνα.
Η Μαρία Βλαμάκη της οποίας το όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση από το ΜΕΜΟ της πρώην γραμματέος του Δήμου κ. Ευαγγελίδου, η οποία χρησιμοποίησε το όνομά της πρώτης ως πληροφοριοδότη ώστε ο δήμος Χολαργού να προλάβει να πάρει την περιουσία της Καρύδη από το γηροκομείο «Φιλίππειον», το οποίο την διεκδικούσε παράλληλα,  με δηλώσεις της στον «Παρατηρητή», απειλεί με μηνύσεις.
«Θα υποβάλλω μήνυση στην κα Ευαγγελίδου η οποία χρησιμοποίησε το όνομά μου σε ένα ΜΕΜΟ , χωρίς να έχω σχέση με αυτά που γράφει. Βέβαια η ίδια η κ. Ευαγγελίδου ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έγραφε δακτυλογραφημένα σημειώματα παρά μόνον χειρόγραφα και ότι η υπογραφή της έμπαινε πάντα με τα αρχικά Ε.Ε. Εγώ για το μόνο που ενδιαφέρθηκα και ενημέρωσα τον δήμο,  ήταν ότι η σωρός της θανούσας είχε μείνει πολλές ημέρες στο νεκροτομείο άταφο  χωρίς να νοιαστεί κανείς γι’ αυτήν.   Τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες και θα ασκήσω ένδικα μέσα για να προασπίσω την αξιοπρέπεια και υπόληψή μου».

Σε ερώτησή μας αν γνώριζε να υπήρχαν χρυσαφικά στο σπίτι της Καρύδη, η κ. Βλαμάκη επιβεβαίωσε ότι «είχε πολλά χρυσαφικά στο σπίτι της η Καρύδη», ενώ σε άλλη ερώτησή μας ποιος πιστεύει ότι μπορεί να πήρε τα χρυσαφικά μια και δεν βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, ούτε παραδόθηκαν στην Αστυνομία, η κ. Βλαμάκη απάντησε:
«Της τα πήρε μάλλον αυτός που είχε τα κλειδιά και μπορούσε να μπαίνει μέσα στο σπίτι»!
Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε, η Μαρία Βλαμάκη ετοιμάζει επιστολή-καταγγελία για τον «διασυρμό που υπέστη το όνομά της», όπως χαρακτηριστικά τονίζει, στην οποία θα εξηγεί τα πράγματα από την δική της σκοπιά, επιβεβαιώνοντας ότι θα υποβάλλει μηνύσεις.
Αντιστοίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση ετοιμάζεται να υποβάλει σε βάρος της κ. Βλαμάκη το γηροκομείο «Φιλίππειον»,  διότι σύμφωνα με το ΜΕΜΟ το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση από την Μαρία Βλαμάκη. 
Κοινώς αναμένεται χαμός σε μια ιστορία που λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ και στην οποία θα πρέπει να επέμβη εισαγγελέας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου