Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ!

Εκπληκτικός ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην βουλή, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που ζητεί η νέα Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Είπε ότι ο Πρωθυπουργός εκτελεί σύμβαση έργου για λογαριασμό της τρόϊκας και ότι με την πολιτική του αυτή σακατεύει την ελληνική κοινωνία από την οποία δεν παίρνει καμμία ψήψο εμπιστοσύνης.
"Ο λαός, η Κάτω βουλή δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης κύριε Πρωθυπουργέ", τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με την ομιλία του ταυτίστηκε με τις ανάγκες και την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου για έξοδο από το Μνημόνιο και Δημοκρατία.
Έκανε ιδιαίτερη μνεία στους αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στις πλατείες και διαδηλώνουν και έξω από την Βουλή, λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου δεν δικαιούνται να τους αγνοεί.
Επίσης καυτηρίασε την στάση του Παπανδρέου ο οποίος ενώ τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2010 είχε όλη την δυνατότητα να πάρει χαμηλότοκα δάνεια και να καλύψει όλες τις δανειακές ανάγκες της χώρας, έβγαινε στο εξωτερικό και διέσυρε την χώρα μιλώντας για "Τιτανικό" και ότι "οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι"!
O κ. Τσίπρας  αναφερόμενος στην στάση του Πρωθυπουργού, υπογράμμισε  ότι αντί να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού, αυτός εργάζεται  για τα συμφέροντα των πιστωτών τραπεζών.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την Κυβέρνηση και τον κ. Παπανδρέου διότι οδηγεί την χώρα με βεβαιότητα στην "ξέρα", ενώ γνωρίζει ότι όσο σκληρά μέτρα και να πάρει δεν πρόκειται να αποφύγει την καταστροφή.  Είπε χαρακτηριστικά ότι εάν πάρει τα σκληρά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Νομοσχεδίου, το δημόσιο χρέος θα είναι στο 140 % του ΑΕΠ ενώ εάν δεν πάρει τα σκληρά μέτρα το δημόσιο χρέος θα βρεθεί στο 160 % του ΑΕΠ. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ο Παπανδρέου οδηγεί τον τόπο με δική του ευθύνη στον γκρεμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα πράγματα με τ'όνομά τους και κυριολεκτικά απογύμνωσε από επιχειρήματα τον Πανδρέου, αποκαλύπτοντας τον δόλιο ρόλο που παίζει σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν τον παρακολουθεί τρομάρα του Ο Λεωνίδας Κύρκος,που απαξιωτικά τον αποκαλούσε"Παιδαρέλι"Κρίμα Λεωνίδα τώρα στο τέλος του βίου σου(όχι του πολιτικού αυτός τελείωσε χρόνια τώρα)τα έκανες μούσκεμα με το να "γλύφεις" και να είσαι στους πρόθυμους του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον "αρχομανή και λεξιλάγνο" κ.Κουβέλη!Λυπάμαιτελικά κείνους που έχυσαν το αίμα τους,προπηλακίστηκαν, εξορίστηκαν και τουφεκίστηκαν για το τίποτα....Θα τρίζουν τα κόκαλά τους και θα επαναστατούν οι ψυχές τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή