Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο …ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΗΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ !!!

Έχει συνέχεια η είδηση που αποκαλύψαμε στις 8 Ιουνίου για τον υπάλληλο-καθαριστή-φαντομά του 3ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού, ο οποίος επί χρόνια δεν πάτησε το πόδι του στο σχολείο για να το καθαρίσει, αλλά επικαλούμενος πρόβλημα με την μέση του έπαιρνε συνεχείς αναρρωτικές άδειες και με αυτές πήρε το πτυχίο του φυσιοθεραπευτή, του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πράγας, ενώ ήταν και υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο ίδιο Πανεπιστήμιο
Η νέα εξέλιξη είναι ότι ο …φαντομάς καθαριστής έχει ήδη πάρει το πτυχίο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής από το Πανεπιστήμιο Πράγας, ενώ οι μισθοί του όλο αυτό το διάστημα τού καταβάλλονταν κανονικά!!! Χωρίς καμία περικοπή!
Και όχι μόνον αυτό: Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και την μετάταξή του από το Υπουργείο Παιδείας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ο κ. Π.Χ. ευνοήθηκε άμεσα, παίρνοντας το επίδομα μετακίνησης  που αντιστοιχεί σε περίπου 300 € μηνιαίως για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους!
Εμ και δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην εργασία του και αύξηση πήρε λόγω Καλλικράτη!!!
Αυτός ο Ραγκούσης πρέπει να’ ναι πολύ έξυπνος!  

«Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» θα εξοικονομήσουν πολλά χρήματα οι δήμοι» έλεγε και ξανάλεγε ο Ραγκούσης! Τι λες ρε τζίνι! 
 Όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας που μετατάξατε από το Υπουργείο Παιδείας στους δήμους, ξέρεις με πόσα εκατομμύρια ευρώ, τούς χρεώσατε σε όλη την Ελλάδα;
Εξυπνάκια Ραγκούση!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου