Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Μικροεπεισόδια και ένας τραυματισμός

Διακόσια περίπου άτομα έφθασαν έξω από το σπίτι του κ. Παπουτσή, τα οποία άρχισαν να διαμαρτύρονται, κατά το πρότυπο των αγανακτισμένων πολιτών,  προς τον  Υπουργό της Μνημονιακής Κυβέρνησης.
Σημειώθηκε όμως επεισόδιο με περαστικό ο οποίος  δέχθηκε γροθιά στο στόμα και τραυματίσθηκε. Όπως πληροφορηθήκαμε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Στο σημείο έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από ειδικές δυνάμεις, δυνάμεις των ΜΑΤ, μία μεγάλη αστυνομική κλούβα, μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και δυο περιπολικά.
Μέχρι και γερανοφόρο όχημα επιστρατεύθηκε για να μαζέψει όλα τα μηχανάκια από τα πεζοδρόμια, γιατί λέει, ήταν  παράνομα σταθμευμένα!!!
Όλα αυτά για την ...προστασία του κ. Παπουτσή!
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες αρνήθηκαν να μας δώσουν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί που βρέθηκαν στο σημείο, τα μηχανάκια που φόρτωσαν στο γερανοφόρο όχημα δεν ήταν παράνομα σταθμευμένα, αλλά ανήκαν σε 15 από τους αγανακτισμένους-διαμαρτυρόμενους πολίτες τους οποίους και συνέλαβαν!!!

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, αγανακτισμένοι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από την οικία του πρώην Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κου Βύρωνα Πολύδωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου