Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


ΘΑΨΑΝΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!
ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

από τον Μάκη Βραχιολίδη
Δεν υπάρχει ίχνος αποδεικτικού στοιχείου ούτε στο υπουργείο Οικονομικών ούτε στην Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα! Δεν γνωρίζουμε πόσα μας χρωστάει η Γερμανία με το αναγκαστικό δάνειο και την κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Η κυνική ομολογία του υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη, «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το κατοχικό δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία»,
φέρνει στην επιφάνεια νέες πτυχές του σχεδίου εξόντωσης της Ελλάδος και του λαού της. Οι ίδιοι άνθρωποι που έσυραν βιαίως τη χώρα στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους, οι ίδιοι άνθρωποι που συνήνεσαν στα Μνημόνια θανάτου του λαού και κυρίως στο εδάφιο που αφορά στην απαγόρευση από μέρους της Ελλάδος, συμψηφισμού του χρέους της με το χρέος της Γερμανίας προς την χώρα μας, οι ίδιοι άνθρωποι, ομολογούν ανερυθρίαστα ότι δεν υπάρχει ίχνος στοιχείων που να επιβεβαιώνουν το πόσα χρωστάει  η Γερμανία στην Πατρίδα μας από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!!! 

 
Προς επίρρωση των όσων είπε ο κ. Σαχινίδης, είναι οι δηλώσεις του  υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκη, ότι η "ΤτΕ δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών". Στοιχεία, τα οποία όμως, σύμφωνα με την δήλωση Σαχινίδη έχουν... εξαφανιστεί!
Όσα είπε ο νέος υπουργός Οικονομικών μόνον τυχαία δεν ήταν. Ο Φίλιππος. Σαχινίδης είναι ο πολιτικός, που είτε λόγω βλακείας είτε λόγω κυβερνητικής επιλογής, είναι αυτός που δίνει στην δημοσιότητα άγνωστες πτυχές των όσων συντελούνται στα κυβερνητικά παρασκήνια, με αποτέλεσμα  να εκτονώνεται με περιορισμένους κραδασμούς η αντίδραση του λαού. 
Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών, είναι αυτός που αποκάλυψε τον Ιούνιο του 2010, στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" και στο δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη ότι "όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"!!!
Προσέξτε τι είπε: Όταν κανένα στέλεχος της κυβέρνησης δεν είχε αποκαλύψει κάτι τέτοιο, όταν μέχρι τελευταία στιγμή ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι «δεν θα μπει η χώρα στο ΔΝΤ και ότι θα τα καταφέρουμε μόνοι μας», ο κ. Σαχινίδης αποκάλυπτε ότι ...από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!!!
Σήμερα, το ίδιο άτομο έρχεται να δηλώσει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ούτε για το κατοχικό δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις!!! Είναι σαν να προσφέρει στην Γερμανία απρόσμενο δώρο! 
Μόνον που τέτοια δώρα μόνον προμελετημένα μπορεί να είναι:  Η Γερμανία,  αρνείται ότι οφείλει στην Ελλάδα πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Η πολυετής πείσμονα άρνηση της Γερμανίας να αναγνωρίσει τα χρέη της προς την Ελλάδα, φάνηκε και στο πρόσφατο δικαστήριο της Χάγης, ενώ είχε ήδη φροντίσει να καλύψει τα νώτα της, συμπεριλαμβάνοντας σχετικό εδάφιο στο Μνημόνιο1 με το οποίο υποχρέωνε τους Παπακωνσταντίνου - Παπανδρέου να αποσυρθεί η Ελλάδα από οποιοδήποτε συμψηφισμό χρεών άλλων κρατών προς αυτήν, με τα χρέη της ίδιας προς τους τοκογλύφους!
 Η δήλωση Σαχινίδη περί μη εύρεσης στοιχείων που να επιβεβαιώνουν τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ουσιαστικά εκμηδενίζει  οποιαδήποτε δυνατότητα της Ελλάδος να διεκδικήσει τόσο το κατοχικό δάνειο όσο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!!!
Μάλιστα ο κ. Σαχινίδης, προχώρησε με τις δηλώσεις του ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας: «Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ" (!!!)
Πολλοί πλέον είναι αυτοί που μιλούν περί κρυφής συνεννόησης των εντόπιων συνεργατών της τρόϊκας με την Γερμανία για εξαφάνιση και θάψιμο όλων των σχετικών στοιχείων. Μιλούν ευθέως για μια ακόμη προδοσία σε βάρος του έθνους και της Πατρίδας, υποβάλλοντας ερωτήματα-καταπέλτες:
«Τι θα πει: "Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ;" Τι είναι τα πολεμικά αρχεία και τα αρχεία της καταστροφής μιας ολόκληρης χώρας που χάνονται και δεν βρίσκονται; Λογαριασμοί της ΔΕΗ ή αναμνηστικές φωτογραφίες; Καλύτερα να μας πουν ευθέως ότι εκλάπησαν από πράκτορες των Γερμανών που φόρτωσαν σε μια νύχτα σε ένα φορτηγό τα στοιχεία ή ότι ζητήθηκαν από τη Γερμανία εκβιαστικά και παραδόθηκαν. Αλλά όχι ότι "Κάποτε υπήρχε ένα αρχείο, αλλά και αυτό έχει χαθεί"!  Δεν αισθάνονται ντροπή για το πάνω από 1 εκατομμύριο νεκρούς που είχε η χώρα στο Β' ΠΠ;    Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Πώς μπορεί να ξεστομίσει κάτι τέτοιο κάποιος που έχει ονομαστεί "υπουργός Οικονομικών" από το ελληνικό κράτος και έχει εκλεγεί βουλευτής από τους Έλληνες πολίτες;
Δεν αισθάνονται ντροπή για το πλέον των ένα εκατομμυρίων νεκρών που είχε η χώρα στο Β' ΠΠ;».
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για τεράστιο εθνικό σκάνδαλο και θα πρέπει να απαιτηθούν ποινικές ευθύνες. Η Εισαγγελία Αθηνών δεν πρέπει επ’ ουδενί να αφήσει έτσι το ζήτημα!
Διατυπώνονται ήδη υπόνοιες ότι τα στοιχεία εκλάπησαν από πράκτορες των Γερμανών που φόρτωσαν σε μια νύχτα σε ένα φορτηγό τα στοιχεία ή ότι ζητήθηκαν από τη Γερμανία εκβιαστικά και παραδόθηκαν.
Όλα αυτά τα απίστευτα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Απαράδεκτο όσο και ύποπτο είναι ότι ο κ. Δήμας υποστήριξε ότι «για την διαμόρφωση ολοκληρωμένης εικόνας χρειάζεται περαιτέρω μελέτη όλων των στοιχείων και αξιολόγηση». Ποιων στοιχείων; Αυτών που εξαφάνισαν οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους; Εκτός και αν πιστεύουν ότι τα πήραν κάποιοι άλλοι!
Σύμφωνα με  έρευνα που έκανε το defencenet.gr, προέκυψε ότι τα αρχεία δεν ήταν ένα, αλλά τρία: Ένα στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα στο υπουργείο Οικονομικών και ένα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εξαφανίστηκαν και τα τρία; Ο ίδιος διαδικτυακός ιστότοπος επισημαίνει ότι επί διοικήσεως Λουκά Παπαδήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος, όταν του είχε ζητήσει αντίγραφο από το αρχείο ο Μ. Γλέζος, ο Λ. Παπαδήμος δεν αρνήθηκε την ύπαρξή του, αλλά απάντησε ότι "Χρειάζομαι την έγκριση της κυβέρνησης για να σας το δώσω"!
Και βέβαια ο Σ. Δήμας μιλώντας για λογαριασμό των Γερμανών είπε ότι "Είναι προσβλητικό να συγκρίνεται η σημερινή Γερμανία με την ναζιστική Γερμανία. Όσο προσβλητικό είναι και να ακούγονται φωνές που λένε να πουληθούν τα νησιά και η Ακρόπολη". 
Το defencenet.gr επισημαίνει με νόημα: "Μα οι ίδιοι οι Γερμανοί βουλευτές τα λένε αυτά για τα νησιά και την Ακρόπολη, δεν τα λέμε εμείς...Ωραίος τρόπος για να κλείσει η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων. Καταστρέφουμε τα στοιχεία, άρα έγκλημα, "kaput" που λένε και στην πατρίδα (τους)...".
Σε κάθε περίπτωση, οι υπεύθυνοι του νέου εθνικού σκανδάλου πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη. Αυτοί που δεσμεύονται για τα επονείδιστα και παράνομα χρέη της Ελλάδος προς τους διεθνείς τοκογλύφους, με μια απλή δήλωση του Σαχινίδη, διαγράφουν τα οφειλόμενα χρέη της Γερμανίας προς την χώρα μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου