Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤEIΤΕ !


γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου

Όταν ακούς τις ειδήσεις, στην τηλεόραση ή διαβάζεις τους τίτλους των εφημερίδων, αναρωτιέσαι, σε ποιά χώρα ζεις! Ποιοί είναι αυτοί, που κυβερνούν, ποιοί αυτοί, που νομοθετούν, με ποιά κριτήρια! Αν είναι άνθρωποι φυσιολογικοί, αν έχουν αισθήματα, αν κυκλοφορεί ανθρώπινο αίμα στις φλέβες τους. Αν έχουν αξίες, αν γνωρίζουν τι θα πει Αρετή, αν έχουν φιλότιμο, αν έχουν την αίσθηση της δικαιοσύνης. Αν, τέλος πάντων, πιστεύουν στον Θεό και αν έχουν φόβο Θεού!
Εγώ πιστεύω, πάντως, ότι τίποτε, από τα παραπάνω δεν διαθέτουν.
Γιατί, βρε αθεόφοβοι, πώς είναι δυνατόν, να ψηφίζετε νόμο που λέει, ότι, αν ένας φτωχός μετέτρεψε μια αποθήκη ή ένα γκαράζ σε σπίτι, μπορεί να πληρώνει 40 ευρώ το τετραγωνικό; Εσείς, θα φορολογούσατε και την παράγκα του Καραγκιόζη και μάλιστα, πολύ περισσότερο από τις βίλες!!
Δηλαδή, λέτε, εάν κάποιος, που δεν έχει λεφτά, για ν´ αποκτήσει ένα ρετιρέ και συμβιβάστηκε να μείνει σ´ ένα χώρο, που προοριζόταν για γκαράζ και είναι, ας πούμε,100τ.μ. Πρέπει να τιμωρηθεί και να γεμίσει τα ταμεία, που εσείς αδειάσατε, με 4000ευρώ το  χρόνο ώστε ν´ αρχίσετε να τα ξαναδειάζετε
Είστε ανάλγητοι, είστε ανέντιμοι, είστε ψεύτες και τελικά ΝΑΙ είστε απατεώνες, γιατί πώς αλλιώς χαρακτηρίζετε, εσείς οι ίδιοι, τον εαυτόν σας, όταν διαβεβαιώνατε το λαό ότι εάν δηλώσει τα αυθαίρετα, τους ημιϋπαίθριους ή την αλλαγή χρήσης, ενός χώρου, θα εξασφαλίσει το σπίτι του, νομιμοποιώντας το, έστω και αν χρειαστεί να χρεωθεί,  για χρόνια, για να πληρώσει το τσουχτερό, πρόστιμο; Υφίσταται, τη θυσία, να στερηθεί, κάθε αγαθό, για να εξασφαλίσει στα παιδιά του, έστω και αυτή, την κατοικία!
Εσείς, όμως, δεν διορθώνεστε με τίποτε. Ξεγελάτε το λαό, να σας ψηφίσει, δυστυχώς, σας πιστεύει, σας εμπιστεύετε και εσείς του μπήγετε το στιλέτο πισώπλατα, ξανά και ξανά. Είστε απάνθρωποι. Πώς, μωρέ καταδικάζετε, έναν γονιό, σ´ αυτή την κατάσταση, να νομίζει πώς εξασφάλισε τα παιδιά του, και να μένει με την πικρή γεύση ότι έγινε, ο ίδιος η αιτία να μείνουν χωρίς στέγη;
Γιατί, ποιός φτωχός θα έχει τη δυνατότητα να πληρώνει 4000 ευρώ το χρόνο, για ένα υπόγειο ή πρώην γκαράζ; Με τα μεροκάματα και τα εισοδήματα να τά’ χετε φτάσει στο ναδίρ, ποιός άνθρωπος θα έχει τη δυνατότητα να διαθέτει τέτοια ποσά, μόνον για την εφορία του σπιτιού του. Για τη Δ.Ε.Η πόσα; Για το πετρέλαιο πόσα; Πόσα για σίτιση, για ένδυση, για μια απλή επιβίωση, τέλος πάντων; Σε τι θέλετε να μετατρέψετε τους Έλληνες σε σκλάβους; σε είλωτες; Ήδη τους έχετε υποδουλώσει στους Γερμανούς και στους Τροϊκανούς Μα εσείς είστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Αδίστακτοι! Δεν ντρέπεστε καθόλου; Εξοντώνετε τον Ελληνικό λαό. Του υφαρπάζετε την ακίνητη περιουσία, του Αδειάζετε τις τσέπες, του παίρνετε το ψωμί από το στόμα!! Και όλα αυτά, γιατί; Γιατί, κλέψατε τα πάντα: τα ταμεία, την ψήφο, την εμπιστοσύνη. ΌΛΑ!! Είστε ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει η φύση.
Πώς, μωρέ, βρεθήκατε, τόσοι όμοιοι, μαζεμένοι; Πώς συμφωνείτε, ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα; κόμματα, σε τέτοιες ανίερες πράξεις; Έχετε χάσει τελείως τον ανθρωπισμό σας; ή δεν υπήρξατε ΠΟΤΈ άνθρωποι;
Το νόμο αυτόν να τον κάνετε γαργάρα, αλλιώς θα ψάχνετε να βρείτε την ψήφο σας στις κάλπες. Αρκετά τά’ χετε βάλει με τους φτωχούς, δεν κουραστήκατε; τέτοια ξεδιαντροπιά! Νισάφι πια! Ο πλούσιος θα πληρώνει ένα απλό φόρο και /αν/ και ο φτωχός θα πληρώνει νοίκι, στο κράτος, για το σπίτι του!! Ντροπή και αίσχος μαζί. Φτού σας!!
Εξαφανιστείτε, να καθαρίσει ο Τόπος. Α Μ Η Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου