Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Έχει υπογράψει και με τα δύο χέρια ότι θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις του Μνημον.ίου!
Έχει υποσχεθεί στην Μέρκελ και στον Γιούνκερ ότι θα ακολουθήσει πιστά όλους τους όρους που συνοδεύουν την δανειακή σύμβαση και μάλιστα ζήτησε την...ευλογία τους για τις εκλογές!
Ο Γιούνκερ, γνωρίζοντας πλέον ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν στα χέρια τους τις δωσιλογικές υπογραφές των Σαμαρά-Παπανδρέου και βέβαιος ότι θα υποταχθούν πλήρως στις εντολές του Μνημονίου, υπέδειξε δημοσίως και αναιδώς στον ελληνικό λαό να ψηφίσει Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ !
Σήμερα, ο Σαμαράς, πιστό αντίγραφο του Παπανδρέου, ο άνθρωπος που θα αναλάβει να συνεχίσει στο πολλαπλάσιο την βρώμικη δουλειά του προκατόχου του, ακολουθεί την ίδια ...πετυχημένη συνταγή των ψεύτικων υποσχέσεων. Μετά το "λεφτά υπάρχουν" το οποίο έδωσε το τρόπαιο της νίκης στον Παπανδρέου, ο Σαμαράς υπόσχεται ότι θα καταργήσει το χαράτσι του τέλους ακινήτων που έρχεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
Πρόκειται περί πολιτικής απάτης σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, την ώρα που είναι δεδομένο ότι εφόσον κληθεί να αναλάβει τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού μετά τις εκλογές, θα πάρει μέτρα τουλάχιστον 11 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί στην Μέρκελ για τα πάντα και μέλλει να είναι ο άνθρωπος που θα σαρώσει ό,τι έχει απομείνει σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις, απολύσεις, ανεργία, οικονομία, παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές κ.λ.π.   
Τον επόμενο Αρμαγεδώνα μέτρων θα τον φέρει ο Σαμαράς, αλλά παρ'όλα αυτά ο Πρόεδρος της  Ν.Δ. έχει το θράσος να δηλώνει ότι θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ! Μα και να το καταργήσει, τα επαχθή, επωνείδιστα μέτρα εξαθλίωσης του λαού που θα πάρει, θα είναι τσουνάμι μπροστά στο χαράτσι της ΔΕΗ!
Ας τα λάβει σοβαρά υπόψη του ο λαός για να γνωρίζει ποιον θα ψηφίσει στις αυριανές εκλογές!
Ο Σαμαράς θα αποτελέσει τη συνέχεια της καταστροφής της χώρας και του λαού!

Το ακούτε σείς της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Παπάγου-Χολαργού; Το ακούτε αθώοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ; Εάν ψηφίσετε Σαμαρά υποθηκεύετε το μέλλον της Ελλάδος και των παιδιών σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου