Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΟΝΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΛΑΔΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διανομή του ελαιόλαδου της εταιρείας ΕΛΑΙΑ ΧΩΡΑ από την Καλαμάτα, που έγινε σήμερα έξω από το Δημαρχείο Χολαργού από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ
Πολύς κόσμος πέρασε από το σημείο και αγόρασε το έξτρα παρθένο λάδι σε τιμή 2,80 ευρώ το λίτρο, με συνέπεια να ξεπουλήσει ο παραγωγός μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, ενάμισι τόνο ελαιόλαδου!
Την ερχόμενη Τρίτη, μετά τις 13.00 μ.μ. ο παραγωγός θα ξαναέρθει στο ίδιο σημείο,  ώστε να εξυπηρετήσει όσους τυχόν  δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το ελαιόλαδο (δυστυχώς υπήρξαν και τέτοιες περιπτώσεις) ενώ, μπορούν να αγοράσουν την "Ελαία Χώρα" κα όσοι θέλουν εκείνη την ώρα, επί τόπου.
Πάτως, το λάδι είναι πραγμαικά εξαιρετικό,συγκέντρωσε τις καλύτερες γνώμες, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που πολλοί πήγαν σπίτι τους και αφού το δοκίμασαν διάφοροι ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας, έσπευσαν να αγοράσουν από τον παραγωγό που βρισκόταν έξω από το Δημαρχεί. Γι' αυτό και ο άνθρωπος ξεπούλησε το προϊόν του γρήγορα!
Την Τρίτη λοιπόν μετά τις 13.00 το μεσημέρι, όσοι πιστοί προσέλθετε έξω από το Δημαρχείο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου