Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙZΕΙ Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ"

ME ΔΡΙΜΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ INDYMEDIA ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ! 
ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ): 
Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!
Με σφοδρή στο περιεχόμενό της και ρατσιστικής αντίληψης ανακοίνωση, με την οποία βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι (από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον Δήμαρχο, και τους δημοσιογράφους), η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου προγραμματίζει μεγάλης έκτασης κινητοποίηση-αντίδραση κατά την ώρα διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης η οποία αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή στης 11.30. στον Χολαργό. Μέσα από το indymedia το γνωστό site που φιλοξενεί και στηρίζει τέτοιου είδους κινήσεις, καλεί στις 11.00 το πρωί της Κυριακής τον κόσμο να συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, υπό το κυρίαρχο σύνθημα "ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ" (φωτό).
 
Πρόκειται για τον κινητήριο μοχλό της όλης προσπάθειάς τους, η οποία ουσιαστικά κατατείνει στην κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, μέσω των διαδηλώσεων και διαμαρτυριών λόγω της κρίσης και του δωσιλογισμού των αθλίων πολιτικών ταγών. 
Ουσιαστικά, η Λαϊκή Συνέλευση δείχνει να επωφελείται από την λαϊκή οργή και αγανάκτηση, χρησιμοποιεί δηλαδή την κρίση ως όχημα, για να περάσει ή να επιβάλει τον σκοπό της που δεν είναι άλλος από την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων! Και αυτό, επειδή όπως λένε, "δεν τιμάμε με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του 1821"!!!

Και τι σας φταίνε ρε καλόπαιδα οι μαθητικές παρελάσεις, οι δάσκαλοι και οι γονείς που γαλουχούν τα παιδιά τους, ότι η τιμή των ηρώων της χώρας αποδίδεται και με μαθητικές παρελάσεις και με ιερά μνημόσυνα και με διαλέξεις, μουσικές εκδηλώσεις κλ.π.; Εσείς, τους δικούς σας νεκρούς συγγενείς δεν τους τιμάτε; Θα σας υπαγορεύσουμε ή θα σας επιβάλλουμε εμείς πώς θα τιμήσετε την μνήμη των δικών σας ανθρώπων; Εσείς γιατί θέλετε να επιβάλετε την διακοπή των μαθητικών παρελάσεων; 
Όταν γενιές και γενιές Ελλήνων έζησαν, μαθαίνοντας να τιμούν τους ήρωες της Πατρίδας με δεκάδες τρόπους, ακόμη και με μαθητικές παρελάσεις, εσείς για ποιο λόγο θέλετε να βάλετε φραγμό σε όλα αυτά; Γιατί, η μειοψηφία που αντιπροσωπεύετε, επιδιώκετε να επιβληθεί στην πλειοψηφία; 
Μήπως τελικά η στάση σας μοιάζει με της τρόϊκας και των εδώ τοποτηρητών της; Γιατί ακριβώς έτσι  κάνει η δοτή Κυβέρνηση Παπαδήμου: Μια θλιβερή μειοψηφία, χωρίς την λαϊκή νομιμοποίηση, επιβάλλει τα στυγνά μέτρα της στον λαό. Εσείς λοιπόν της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου, γιατί θέλετε να υποδείξετε πώς πρέπει να τιμούν τους ήρωες του '21;

Η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου όμως, στην ανακοίνωσή της υιοθετεί αφορισμούς προς τους πάντες, βάζοντάς τους όλους στο ίδιο καζάνι: Από τον Πρωθυπουργό, μέχρι τον δημαρχάκο της γειτονιάς και από τον αργυρώνητο δημοσιογράφο μέχρι τον τοπικό δημοσιογράφο, όλοι μπαίνουν στην ίδια μούργα, με ρατσιστική διάθεση. Παρά το ότι στο κείμενο της ανακοίνωσής της, η Λαϊκή Συνέλευση, λέει, "δεν είμαστε όλοι "ένα", δεν είναι το ίδιο οι τραπεζίτες και οι άνεργοι, οι απολυμένοι και οι βιομήχανοι, οι διαδηλωτές και οι κρατικές δυνάμεις βίας και κατστολής, δεν είμαστε το ίδιο με τους Μπόμπολες και τους Αλαφούζους" εν τούτοις, η συλλογιστική της ανατρέπεται από τα όσα αφοριστικά εκτοξεύει: Ο Πρωθυπουργός και ο δημαρχάκος μπαίνουν στο ίδιο καζάνι ως εκφραστές της εξουσίας! Τι και αν ο Πρωθυπουργός Παπαδήμος είναι δωτός και δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να πράττει όσα πράττει, ενώ από την άλλη ο Δήμαρχος Ξύδης εξελέγη από τον λαό και εκτελεί τις εντολές του λαού; Στην ίδια χαβούζα και οι δύο.
Τι και αν ο Παπανδρέου εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν" για να σκλαβώσει τελικά τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, ενώ ο Ξύδης έχει φερθεί με το γάντι στην Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου, προσφέροντάς του επί μέρες το Δημαρχείο και την αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων; Στον ίδιο βόθρο και οι δύο!
Και οι δημοσιογράφοι, είτε είναι προπαγανδιστές του Μνημονίου, είτε τοπικοί δημοσιογράφοι που αντιτίθενται στο Μνημόνιο και την τρόϊκα, προφανώς για την Λαϊκή Συνέλευση, μπαίνουν στο ίδιο κάδρο και στοχοποιούνται κατά τον ίδιο τρόπο που στοχοποιείται ο Πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο!
Έτσι ακριβώς δεν κάνει και η τρόϊκα με τους τοποτηρητές της; Μπουζουριάζει στον αποτεφρωτήρα  τον ανάπηρο, τον συνταξιούχο, τον άνεργο και τους τιμωρεί με βάναυσα μέτρα! 
Γιατί ρε καλόπαιδα της Λαϊκής Συνέλευσης δεν πάμ όλοι μαζί στην παρέλαση της Αθήνας, να κατεβάσουμε από την έδρα των επισήμων, τον Παπαδήμο, τον Μπαμπινιώτη ή τον Παπούλια και να βάλουμε στην θέση τους τη νεολαία; Παρά θέλετε να κατεβάσετε από την έδρα των Ξύδη; Αυτόν που δεν έχει καμία σχέση με τους τροϊκανούς αλλά υπόκειται και ο ίδιος (δηλαδή ο Δήμος του), στα μέτρα της τρόϊκας;

Και γιατί κύριοι-κυρίες της Λαϊκής Συνέλευσης, δεν έχετε πει ούτε λέτε λέξη για τους λαθρομετανάστες, που με την ανοχή της Πολιτείας και το δόλιο σχέδιο των Ευρωπαίων κατατρώγουν καθημερινά την ελληνική κοινωνία; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε γι' αυτή την αθλιότητα που μας επέβαλαν οι δόλιοι Ευρωπαίοι, κατακλύζοντας την Ελλάδα, αυτοί που πωλούν τα παράνομα προϊόντα τους στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος των επαγγελματιών, διαλύοντας τους μέσους, συνετούς οικογενειάρχες-επαγγελματίες, οι οποίοι με την σειρά τους πληρώνουν τούς φόρους τους; Μήπως είστε οι ίδιοι που υποθάλπετε τους λαθρομετανάστες, μήπως είστε οι ίδιοι που τούς συντρέξατε στην κατάληψη της Νομικής και στην μετέπειτα παραμονή τους στην Υπατεία; Λέμε, μήπως τελικά με την στάση σας υπηρετείτε εμμέσως τα σχέδια της τρόϊκας που επέβαλε τους λαθρομετανάστες και κατέστησε την Ελλάδα σκοουπιδότοπο των απανταχού του κόσμου εξαθλιωμένων αλλοδαπών; 
Τι λέτε για όλα αυτά κύριοι της Λαϊκής Συνέλευσης; Στο μόνο που τελικά περιορίζεται ο αγώνας σας είναι η κατάργηση της παρέλασης και η διαμαρτυρία στην γειτονιά του Χολαργού; 
Εμπρός ντε, ας κατέβουμε στην Αθήνα να σταματήσουμε την παρέλαση μπροστά από τον Μπαμπινιώτη ή τον Παπαδήμο!  Έχετε τη δύναμη;
Ιδού η ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου που δημοσιεύεται στο indymedia:


ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.

25η Μάρτη 2012:  Θα έρθουν πάλι με στεφάνια και τύμπανα και παρελάσεις.
Όλο το ασκέρι των υπουργών, υπό την προεδρία μάλιστα του διορισμένου-προσκυνημένου στις τράπεζες πρωθυπουργού Παπαδήμου, οι βουλευτές και οι δημαρχαίοι. Θα εκφωνήσουν τον πανηγυρικό της ημέρας: πόσα έκαναν και πόσα κάνουν για το «καλό» μας, για τη «σωτηρία» μας. Θα ακούσουμε εμβατήρια στρατιωτικά, ύμνους και εκκλήσεις για  «εθνική ενότητα». Ναι, πάνω από όλα «εθνική ομοψυχία» και «καρτερία»! Η «εθνική επέτειος», σύμφωνα με τους εξουσιαστές και καταπατητές της ζωής μας, τους υπουργούς, τους πολιτειακούς παράγοντες και παραγοντίσκους, τους δεσποτάδες και τους προπαγανδιστές δημοσιογράφους, είναι η πιο έγκυρη και έγκαιρη υπενθύμιση για όλους εμάς: όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε αυτούς που απειλούν τη χώρα μας.
Όμως, δεν είμαστε «όλοι ένα» -αυτό το ξέρουμε καλά: δεν είναι το ίδιο οι τραπεζίτες και οι άνεργοι, οι απολυμένοι και οι βιομήχανοι, οι διαδηλωτές και οι κρατικές δυνάμεις βίας και καταστολής. Δεν είμαστε το ίδιο, με τους Μπόμπολες, τους τραπεζίτες, τους Αλαφούζους και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων.  Πώς είναι δυνατόν να συμπράξουμε με όλους αυτούς που μας ληστεύουν, μας εξοντώνουν και μας κουνούν απειλητικά το χέρι ή το ρόπαλο. Μας δουλεύουν; Πώς είναι δυνατόν όλοι μαζί, χέρι χέρι, να αγωνιστούμε για το «καλό» του τόπου μας ; Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως κάθε φορά που η εξουσία αναφέρεται στη σωτηρία της χώρας, δεν εννοεί να σώσει εμάς φυσικά, αλλά τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές και όλους τους λακέδες τους.
Όμως ως εδώ και μη παρέκει !
Όσο κι αν προσπάθησαν να μας αλώσουν το κεφάλι, τη σκέψη και τη συνείδησή μας ξέρουμε πως δύο ήταν τα Εικοσιένα. Το ένα του λαού και των πιο προοδευτικών ανθρώπων εκείνου του καιρού, το άλλο των κοτζαμπάσηδων και των πολιτικάντηδων. Το πρώτο ποτέ δεν δικαιώθηκε. Τη θέση των Τούρκων μπέηδων, αγάδων και πασάδων την πήραν αυτοί που είχαν γίνει το ίδιο, όπως και οι Τούρκοι κατακτητές: ληστές και εκμεταλλευτές του μόχθου, μαζί, πάντα μαζί με τους ξένους δανειστές και τις «μεγάλες δυνάμεις». Το δεύτερο Εικοσιένα των αστών, να φτιάξουν ένα κράτος, πέτυχε εν μέρει, όσο και αν απείχε από τα ιδανικά της Γαλλικής Επανάστασης.  Μάλλον οι αστοί ξεχάσανε την επανάστασή τους, για την ακρίβεια την «ξεχνάγανε» ακόμη και την ίδια στιγμή που την κάνανε ! Έτσι φτιάξανε ένα κράτος, τάχα αστικό, αλλά πάντα εξαρτημένο και υποτελές στις ορέξεις των ξένων και ντόπιων κυρίαρχων δυνάμεων.
Και αν σήμερα δεν μοιάζουν οι αγάδες και οι μπέηδες με τους επίτροπους και τη Μέργκελ και η Ιερή Συμμαχία με την τρόικα, τους τραπεζίτες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και όλο αυτό το ασκέρι τους, κι αν δεν υπάρχουν σήμερα κοινά στοιχεία των κοτζαμπάσηδων και προεστών, Φαναριωτών και δεσποτάδων με τους ραγιάδες και προσκυνημένους σαν τον Παπαδήμο, τον ΓΑΠ, τον Αντωνάκη, τον κωλοτούμπα Καρατζαφέρη και όλο το συνάφι τους, χωρίς φυσικά να εξαιρούνται ντόπιοι τραπεζίτες και βιομήχανοι, και αν δεν έχουν τόσες ομοιότητες οι άγριοι γενίτσαροι με τους μπάτσους και τις δυνάμεις καταστολής και θανάτου των διαδηλωτών, τότε κοιμόμαστε τον ύπνο του αδίκου !!!
ΑΓΑΔΕΣ-ΜΠΕΗΔΕΣ  =  ΤΡΟΪΚΑ, Δ.Ν.Τ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου