Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ VERDE!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

Το δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού εξελίσσεται σε χρόνο ρεκόρ σε ένα νέο Verde! Τεράστιοι σιδηροδοκοί, αμμοχάλικο και ποιος ξέρει, αύριο-μεθαύριο ίσως και μπετόν να καλύπτει το κτίσμα, το οποίο μεγαλώνει!
Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Νίκος Μαγδαληνός και Πρίαμος Αθανασίου, φαίνεται πως έχουν επενδύσει πολλά κεφάλαια και οραματίζονται μία επιχείρηση κερδοφόρα και διαρκώς επεκτεινόμενη μέσα στο δάσος! Τώρα εξηγείται ο λόγος της πώλησης της επιχείρησής τους "ΓΟΡΓΟΜΥΛΟΣ"! Προφανώς οι άνθρωποι θέλουν να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στο Δημοτικό Αναψυκτήριο και τα λεφτά που θα κερδίσουν από την πώληση του μεζεδοπωλείου, θα τα ρίξουν στην αναπτυσσόμενη επιχείρηση του άλσους!
 Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο εκδότης της εφημερίδας "Φωνή του Δημότη", Πέτρος Καραμανέας και βγάλτε συμπερασμα από τον οικοδομικό οργασμό που αναπτύσσεται μέσα στο δάσος του Χολαργού. Οι οξυγονοκολλητικές μηχανές δουλεύουν ακατάπαυστα δίπλα από τα πεύκα! Ο κίνδυνος πυρκαγιάς, μεγάλος!
Η εφημερίδα μας από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε στην δημιουργία επιχείρησης μέσα στο άλσος, διότι προέβλεπε, αρχικά την ιδωτικοποίησή της και κατόπιν την επέκτασή της σε βάρος του οικοσυστήματος της περιοχής. Η επιχείρηση ιδωτικοποιήθηκε όμως οι νέοι ιδιοκτήτες της, μάς κάλεσαν πέρσι το καλοκαίρι για να υποσχεθούν και οι δύο ότι θα σεβαστούν το δάσος και δεν πρόκειται να κάνουν καμία παρέβαση!!! Ιδού οι δηλώσεις των Νίκου Μαγδαληνού και Πρίαμου Αθανασίου, το περασμένο καλοκαίρι στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ":


"Αγαπάμε τον τόπο μας, σεβόμαστε τον καταναλωτή και όσο βρισκόμαστε εδώ δεν πρόκειται να θίξουμε ούτε την τσέπη του πελάτη και πολύ περισσότερο θα σεβαστούμε το δάσος. Εάν φύγουμε, όποτε φύγουμε από την επιχείρηση και ο χαρακτήρας της αλλοιωθεί, προσβάλλοντας το περιβάλλον, θα βρεθούμε απέναντι, με όλους αυτούς που είναι εναντίον όσων ασεβούν στη φύση.
 Είπαμε, δεν πρόκειται να θίξουμε το περιβάλλον ούτε  την σημερινή εικόνα του αναψυκτηρίου. Μια απλή τέντα θα βάλουμε και δεν πρόκειται να κλείσουμε το χώρο. Εξάλλου ο Χολαργός έχει πολλές καλές μέρες και τον χειμώνα".
Προσέξατε; Απλή τέντα,χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του δάσους: Με σκαλωσιές, σιδηροδοκούς τεράστιες, οξυγονοκολλήσεις, αμμοχάλικα, εργοτάξιο σκέτο!!!
Κύριοι,εάν νομίζατε ότι με δηλώσεις-στάχτη στα μάτια, όπως έκανε ο Παπανδρέου που κέρδισε τις εκλογές το 2009, ότι θα κερδίσετε κι εσείς την σιωπή του Τύπου, κάνετε λάθος! 


Ο Πέτρος Καραμανέας, σε συζήτηση που είχε με τον έναν από τους δύο ιδιοκτήτες, ζήτησε να δει την άδεια της πολεοδομίας. Ο Πρίαμος Αθανασίου τού απάντησε ότι η άδεια βρίσκεται στο ...μεζεδοπωλείο! Ο Π. Καραμανέας, έγινε...Τούρκος: "Την άδεια έπρεπε να την είχατε αναρτημένη εδώ που γίνονται οι εργασίες και συ μου λές ότι είναι στο ουζερί;"!
Ο εκδότης της "Φωνής του Δημότη" μας ενημέρωσε ότι όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο άλσος τελούν εν αγνοία του Δήμου! 
Θέλουμε να το πιστέψουμε και το πιστεύουμε, αν και η αβλεψία αυτή, κάτω από τα μάτια της Δημοτικής Αρχής, οπωσδήποτε έχει το κόστος της. Ένα κόστος που θα γίνει μεγαλύτερο εάν η Δημοτική Αρχή δεν δώσει λύση στο θέμα. Θα επεκταθεί κατά τέτοιο τρόπο η επιχείρηση; Μήπως το επόμενο βήμα είναι να κλείσει με ισχυρό σκυρόδεμα ώστε να λειτουργεί και τον χειμώνα;
Πληροφορούμαστε μάλιστα ότι η επιχείρηση έχει προγραμματίσει να υπερβεί κατά πολύ την άδεια των 100 καθισμάτων και θα τοποθετήσει θέσεις για 300 άτομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου