Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΕΧΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Εορτάζουμε όλοι, την ημέρα της μεγάλης Επανάστασης του 1821. Τιμάμε τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι. Οι αγωνιστές του '21 αποτελούν σήμερα παρά ποτέ, πυξίδα ζωής και πρέπει να εμψυχώνουν όλους τους Έλληνες σε έναν κοινό σκοπό: Στον αγώνα για την εκδίωξη των δυνάμεων κατοχής της Γερμανίας και των δορυφόρων τοκολγύφων, που θέλουν να καθυποτάξουν την Ελλάδα, να αρπάξουν την δημόσια περιουσία της χώρας και να καταστήσουν τον λαό της, είλωτες!
Οι σύγχρονοι δωσίλογοι που οδήγησαν την Πατρίδα σε αυτή την κατάσταση πρέπει να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.
Ας τιμήσουμε με ομοψυχία τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 με την μαθητική παρέλαση σε Χολαργό-Παπάγου και ας ομονοήσουμε στην προσπάθεια τιμωρίας των δωσιλόγων-προδοτών της Πατρίδας. Τα παιδιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν φταίνε σε τίποτε. Πρέπει να τους χειροκροτήσουμε και να τους δείξουμε την πίστη μας ότι ως Έλληνες που δεν τα "φάγαμε μαζί" με τα λαμόγια της πολιτικής, θα παλέψουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 
Δείτε τα μπαλκόνια του Χολαργού-Παπάγου, πώς είναι σημαιοστολισμένα.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου